Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Húsvéti üdvözlés az exnek,...

Húsvéti üdvözlés az exnek, most akkor ezt hogy kell érteni a választ?

Figyelt kérdés

Kellemes húsvéti ünnepet!

Tudod, ez az ünnep mindig a megújulásról, újrakezdésről szól.

És kaptál már locsolást? Mert én meglocsolnálak, kívül-belül.

Mit szólnál, ha hajnalban bekúsznék hozzád? Ne mond, hogy igen vagy nem. Csak küldj egy valamilyen jelet, ha igen. Mondjuk egy helyesírási hibát a válaszodban. S hagyd nyitva az ajtót. Nem szólalnék meg, tök néma lennék nálad végig. Talán szeretkeznénk, szavak nélkül. Majd angolosan távoznék. De reggel azt tudnád mondani magadnak, hogy nem is szeretkeztünk az éjjel. Csak biztosan álmodtad, az egészet.

A válaszban csak annyit írt,

"Hejesirasí hípa. De ha idejössz, rádengedem a kutyát!"

Most szerintetek ezt hogyan kell érteni? Szándékosan írt így, az ex magyartanárnő, nem szokott helyesírási hibát véteni.

Akkor most menjek hozzá vagy ne menjek? Ha megyek és nem köti meg a kutyát, a rotweller letépi a gatyám.

2025. ápr. 20. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Megérdemlitek egymást 🤡
2025. ápr. 20. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Hahahahaha.
2025. ápr. 20. 18:52
 3/10 A kérdező kommentje:

De most miért?

Én ezt úgy értelmezem, hogy most hajnalban ne menjek, de holnap talán igen.

2025. ápr. 20. 18:52
 4/10 Noren1989 ***** válasza:

Szeded a gyógyszereidet rendesen?

Már majdnem azt hittem, h 44F vagy, de ő legalább egy rímet belefaragott volna ebbe a mondandóba...

2025. ápr. 20. 18:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok még 44F, csak 38F.
2025. ápr. 20. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
A szuka kutya.Magàt ràdveti ha holnap mèsz.Jobb ha tudod.
2025. ápr. 20. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Még a magyartanárok se annyira hülyék, hogy azt akarják, valami random gyakoris incel csávó bekússzon a lakásukba
2025. ápr. 20. 20:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok incel, már van egy másik nőm. De azért az ex jobban néz ki. Nem is random vagyok, 3,5 évig vele voltam, csak lecserélt. És ez tüske bennem.

2025. ápr. 20. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

És még oda mennél locsolkodni?

Szerintem igyál egy páleszt...

2025. ápr. 21. 11:43
 10/10 A kérdező kommentje:

Végül nem toltam oda a pofám máma hajnalban, mert kétértelmű választ adott.

Tudja, hogy mindig fostam a kutyájától. Sosem mertem úgy bemenni, hogy nem volt megkötve. Az a ház, meg L alakú. És be kell dzsalnom a derékszögig, mert ottan van a bejárat. Az a bolhafészek, meg ottan szokik szovelni. Ki se érnék a kerítésen, már szedné le a gatyám. Még talán direkt vacsorát se adott a dögnek, hogy majd belőlem falatozzon.

2025. ápr. 21. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!