Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, szeretitek a kopasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szeretitek a kopasz férfiakat?

Figyelt kérdés

Az én párom kopasz, de amikor meg ismerkedtünk még nem volt az, de többször is mondta nekem, hogy az szeretne lenni.

Én nem akartam mert nem tudtam volna el képzelni kopaszon, de most meg csak így tudom, és jobban is áll neki.

Előtte nem szerettem a kopasz pasikat, de most másképp gondolom.

Van még pár tetoválása is ami dob rajta.

Más is van így?

ápr. 24. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Már eleve 5 mm-esen hordta, amikor megismerkedtünk.

Amúgy vicces, mert alapvetően sohasem gondoltam úgy, hogy valaha kopasz férfival legyek együtt, de már a férjem:)

ápr. 24. 23:01
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Haja nincs,mert nincs rá szüksége.
ápr. 24. 23:30
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
A nők többsége nem szereti, de ha már hosszú ideje van valakivel együtt akkor elfogadja mert nem a haja miatt szereti a párját.
ápr. 24. 23:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Aha értem.

Amúgy 3 éve együtt vagyunk és most lett kopasz, szóval nm a haja miatt szeretem.

XD

ápr. 24. 23:38
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sem a kopasz, sem a tetkós nem jön be, úgy meg pláne zavarna, ha még nem úgy szerettem volna bele.
ápr. 24. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
nem
ápr. 25. 00:39
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem tetszenek. Ha természetes úton megkopaszodna a párom idővel, azt elviselném, de jobban örülnék, ha maradna haja.
ápr. 25. 05:32
 8/15 anonim ***** válasza:
11%
Én undorodom tőle
ápr. 25. 05:35
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha látom a tüsi haján, hogy amúgy normálisan mindenhol növő haja lenne, nem félig kopasz feje, akkor nem zavar.
ápr. 25. 05:41
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Tapasztalatom szerint a nők alapból a kopasz emberekkel semlegesek vagy bejön neki, a kopaszodást viszont élből elutasítják és gyűlölik. Főleg a fiatalkori kopaszodás ami borzasztó, extrém nagy hátrány. Tudom, mert tapasztalat.

Aki úgy kopasz vagy nagyon rövid hajú, hogy amúgy van haja (vagy lehetne) azzal nicns gond, viszont ha valaki genetikailag kopaszodik (férfias típusú) attól általában undorodnak, főleg ha ez fiatalon (30 év alatt) kezdődik. Nekem kb. 21-22 éves koromban kezdődött látványosan a folyamat, 30 évesen már alig van hajam, a fejem tetején és elől. Eszméletlen szarul áll és gusztustalan az egész. A teljes kopaszság is, de ez is. Nem is volt dolgom nővel az elmúlt években, mondjuk nem csodálom...

A kopazodás az egyik legnagyobb "bűn" manapság, mert nagyon elcseszi még egy jóképű férfi kinézetét is.

ápr. 25. 06:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!