Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írtam egy verset egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtam egy verset egy lánynak aki régóta tetszik. Szerintetek milyen lett?

Figyelt kérdés

Este mikor lehunyom a szemem

Elképzelem fogod a két kezem.

Vérző szívem szerelmes dalát

Halld meg kérlek és gondold át szavát.

Ma találkoztunk volna a blahán

De lekéstem a buszt.

Aztán otthon felejtettem a bérletem.

Szóval elég sokat késtem.

A csillagokat lehoznám neked

Az életem mit sem ér nélküled.

Anyád nem akarja, hogy találkozzunk

De apukád benne van ő jó fej.

Nem tudom mitévő legyek.

Mit tehetnék? Ó... ó...

Ma sem sikerült találkozni

És most letiltottál és nem tudom a számod.

Fogadjunk össze jöttél valakivel az utcán

És most szerelmeskedtek én meg elmélkedek.

Nem tudom mitévő legyek.

Hogyan tehetném jóvá?

ápr. 27. 23:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ne, ez olyan, mintha valami zaklató levél lenne. Szerintem engedd el, ha letiltott. Van másik lány is, legyen tartásod.
ápr. 28. 00:19
 2/13 anonim válasza:
Kérdező te hány éves vagy ha szabad tudni, és a lány hány éves? Mióta ismeritek egymást? Ez olyan mint 2 napos kapcsolat lenne.
ápr. 28. 00:21
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezt gondold még át... :D

Technikai oldalról bénácska. Még csak nem is rímel mindenhol, nincsen benne dallam, ritmus. Se a szótagok elején, se a szótagok végén, szótagszámokról meg inkább ne is beszéljünk. Azért, mert úgy versszakokra tagoltad, még nem lesz vers.

Másrészt teljesen aránytalanul keveredik benne a 19. századi, pátoszos megfogalmazás a legegyszerűbb klisék szintjén és a modern, hétköznapi szövegezés, ad hoc információközlésként.

Mondanivaló sincs benne. Még azt se lehet mondani, hogy egy dicshimnusz a lányról, mert több rész szól rólad, az anyjáról meg az apjáról, mint magáról a csajról.

Az a rész meg kimondottan visszás üzenetet közvetítő, és a lányra nézve NAGYON sértő, amiben megpedzegeted, hogy csak azért, mert te lekésted a találkát, ő már rögtön összeszedte az első random idegent az utcáról. x) Ezért nem fog a nyakadba ugrani.

A verses formát se érzem indokoltnak. Ha bocsánatot akarsz kérni, akkor két mondatnyi folyamatos szövegben meg lehetne fogalmazni. De abban sem ajánlom se a csaj lekrvázását, se a mutogatást a szüleire, se az irodalom óráról felcsipegetett sablon bókokat, se a saját magad sajnáltatását, mert végül is azért alakult úgy az este, mert elb.sztad a tömegközlekedést. Az most lényegtelen, hogy azért késtél sokat, mert egy kivagyi tuskó vagy, vagy azért, mert szétszórt vagy; nem azért nem kér belőled, mert az anyja nem akarja, hogy találkozzatok, hanem mert megvárattad. Vállald a felelősséget, és ne rizsázz.

ápr. 28. 00:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Már mindegy, azóta matcheltem tinderen. Na hogy kell ezt innen letörölni?
ápr. 28. 00:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Dikk kiez xD tipli van
ápr. 28. 00:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Jó régóta tetszhet, és mélységesen oda lehetsz érte, hogyha egy alig óra alatt találtál helyette másikat... -.-
ápr. 28. 00:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Csillagokat lehoznám az égről, a következő matchig, ami még aznap összejön az éjszaka közepén. Szép példány vagy.
ápr. 28. 00:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom srácok hogy rossz verset írtam ☹️
ápr. 28. 01:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Azt sajnáld, hogy pocsékolod mások idejét, akik közül többen jóhiszeműen feltételezték, hogy szerelmes vagy, mint az ágyú, csak nem tudsz írni, nem pedig szórakozol, mert nem tudsz aludni.
ápr. 28. 01:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem feláll tőle a szőr a hátamon. És nem azért, mert annyira tetszik.
ápr. 28. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!