Miért állandóan olyan férfi kell aki már foglalt?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 12:43
2/15 anonim 

válasza:

válasza:Mert sok a ribi és hímribi akiknek mindegy csak szexeljenek.
3/15 anonim 

válasza:

válasza:Az mennyivel jobb, hogy nekem meg a férjes nők ( eddig 3 ebben az évben ) ír, vicceskedik, moziba, kajálni hív.. persze nehéz, de tartom magam, ott van neki a párja, kicseszettül sz4r érzés mert ingyen nő, meg volt egy aki brutálisan nézett ki a szó pozitív értelmében, de nem szabad mert elkötelezte magát na meg a másik, hogy nem akarom, hogy megverjenek. :D
4/15 anonim 

válasza:

válasza:Mert tudat alatt nem akarsz tartós, elköteleződésen alapuló kapcsolatot.
Csak olyat, ami egyoldalú vágyódás, vagy bujkálni kell, nem vállal fel, nem költözhettek össze stb.
Keress egy pszichológust, tedd föl neki ezt a kérdést, és hasonlókat fog mondani. Az okok pedig valahol a gyerekkorodban, esetleg az első párkapcsolati próbálkozásaidban vannak. Érdemes azokat felszínre hozni, hogy meg tudj szabadulni tőlük.
5/15 anonim 

válasza:

válasza:Mert nincs önbecsülésed egyáltalán. Pedig szeretőként létezni egyáltalán nem jó még akkor se ha élvezed mennyivel "jobb, szebb, ügyesebb" vagy mint a fickók párjai hiszen csak egy eldobható lyuk vagy.
6/15 anonim 

válasza:

válasza:Egyszerű. 30 feletti férfiaknál a jó pasik szinte mind foglaltak. Ezért.
Ha 20 körül is a foglaltak tetszenek, akkor lehet nálad fura valami.
7/15 anonim 

válasza:

válasza:Én nyitott kapcsolatban élek és kb. teljesen mindegy, hogy nős vagy egyedülálló a férfi, akivel szeretnék szexelni. Csak ne legyen tutyimutyi.
8/15 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem azért, mert nincs az önbecsülés, önértékelés a helyén.
Nem tudom, mi lehet jó a szeretői létben..
Ha valaki elhagyná a párját miattam, nem tudnék benne bízni.
Sosem kellene foglalt férfi.
9/15 anonim 

válasza:

válasza:Kivagyok a mai nők mentalitásától. Én magam is nő vagyok de annyira szégyenlem amit manapság mindenhol látok. Mindegyik egy megbízhatatlan lotyó.
10/15 anonim 

válasza:

válasza:Mert nem szeretsz első és legfontosabb lenni valakinek? Te mennyire szereted és tiszteled magad? Megelégszel a második hellyel? Akinek van önbecsülése, annak nem kellenek foglalt emberek, legyen az nő vagy férfi. Annyi szabad ember van, aki szeretne párkapcsolatot... Akinek kifejezetten foglalt emberek tetszenek, az komoly belső munkát kellene végezzen, mert valami nagyon félrement nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!