Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, Ha a párotokról egyik pillanatról a másikra eltűnne az összes tetkója, akkor szakítanátok vele? Vagy így hogy már együtt vagytok és ismered a többi fontos tulajdonságát, így azért együtt tudnál maradni vele?

"Első és legfontosabb szempont hogy legyen tetkója. Ez tény."
EZ definitív nem igaz, ne akarj ilyen hülyeségekkel provokálni!

Nincs tetkóm, és a barátnőm nem is szeretné, hogy legyen, mind a ketten 35-40 alatt vagyunk jócskán...
Igaza van az #1-es hozzászólónak, ez marhaság.
Vannak lányok, akiknek nagyon fontos a tetkó, de szerintem kevesebben vannak, mint azok, akiket nem érdekel vagy nem szeretik.

Nekem nem fontos, hogy legyen tetkója. És nem is ismerek ilyet, pláne nem olyat, akinek ez a legfontosabb. Van, akinek tetszik, de neki sem fő szempont.
Nekem teljesen jó, ha nincs valakin egy darab tetkó sem.
Én pedig ismerek ilyet. Csak úgy ment el randira, ha látta/tudta hogy van a faszinak tetkója.
Illetve volt egy olyan eset, hogy rábeszélte az illetőt hogy az első randi előtt még ugorjon be tetkóshoz. Így is történt. Az más kérdés hogy végülis aztán nem lett belőle kapcsolat.

Semmit nem befolyásolna, most is 0 db tetkója van.
30N (és 31F)
5-ös: És te vagy ő nem érzitek úgy hogy ez nem oké? Minden férfinak van tetkója. Főleg abban a korosztályban.
Mit dolgozik ha szabad megkérdezni?

Miért ne lenne oké? Te valami alternatív valóságban élsz? :D csomó férfinak nincs tetkója.
Autószerelő a párom amúgy, bár nem tudom ez miért releváns.
#5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!