Tudom ez viccesen fog hangzani de miért lesz szőke minden párom? Nekem a barna hajú férfiak jönnek be főleg de eddig minden párom nem sokkal miután összejöttünk kiszőkítette a haját😂Véletlen egybeesés vagy van valami oka ami nem jut eszembe?😂

válasza:1, mert nem véletlen exek már
2, köszi nem
Kapcsolódó kérdések:
Évek óta járok ellenőrzésre 2-3 havonta bizonyos egészségügyi probléma miatt, mindig minden rendben, de érdemes figyelemmel kísérni. 4 orvos szokta váltogatni egymást, ezek között 1 nő van és 3 férfi, eddig teljesen össze-vissza, véletlenszerűnek tűnően, mikor melyik....
Szóval jelenleg egy ilyen helyzetben vagyok. Nem tudom hogy ez csak véletlen vagy a sors akarta így. Szóval korábban a másik faluba megtetszett egy postás lány, elhívtam kávéra de elutasított mondván a barátja miatt. Korábban nem oda jártam postára, de muszáj volt 1x....
Van egy lány, akit már többször elhívtam randira, kisebb ürügyekkel, de számára soha nem volt jó a dolog. A legutóbbi facebook beszélgetésünk folyamán megkérdezte, hogy mitől van ilyen jó kedvem. Közöltem, hogy sikerült új munkahelyet találnom, majd a beszélgetés...
Mióta együtt vagyunk a barátommal(1.5 éve) és pl ruhát vagy cipőt vásároltunk vagy csak szimplán szóba került, említette, hogy neki milyen típusú darabok tetszenének rajtam. Például hosszú szövet vagy ballonkabát, lakkcipő, combközépig érő zokni miniszoknyával, ...
Pár napja, hogy a barátommal alig tudunk beszélni. Vagy nincs ideje vagy pedig nem tudunk értelmes dolgokról beszélni, mert közben valamit csinál. Munka mellett oké, h mást is dolgozik, de eddig ilyen nem volt, h hatással lett volna ránk. Ma iskolázáson van (egy...
4 honapja hogy szakitottunk az exemmel es tegnap unoka tesommal beszeltunk hogy neki mondta hgy ossze akar velem jonni ma fel lepek facebookra es egy csomo kepemet likeolta majd ram irt es erdeklodott hogy vagyok stb.. Ez veletlen vagy van valami ossse fugges!???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!