Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem találnál megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem találnál megfelelő párt akkor egyedül maradnál örökre vagy összejönnél olyannal aki nem igazán tetszik, csak hogy legyen valakid?

Figyelt kérdés
máj. 4. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Inkább egyedül maradnék, vagy olyan személlyel lennék aki tud róla, hogy nem vagyok bele szerelmes, de vonzónak tartom és nagyon kedvelem, harmonikus a kapcsolat.
máj. 4. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Inkább a magány.
máj. 4. 19:29
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
inkább egyedül
máj. 4. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Egyedül
máj. 4. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Egyedül maradnék.
máj. 4. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell ennek örökre szólnia? Bármikor találhatsz.
máj. 4. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Már 2 éve egyedül élek, és tovabbra sem szeretnék ezen változtani. Párkapcsolat sem kell. Úgy pedig sosem voltam és nem is leszek, hogy csak azért legyek valakivel, hogy elmondhassam van valakim. Ez önmegalázás lenne, meg a másik féllel sem lenne korrekt.
máj. 4. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Inkább egyedül. Ilyen miatt teszem ezt már több, mint 5 éve.
máj. 4. 21:02
 9/13 A boldogság nem létezik ***** válasza:
46%

Egyedül. Várnám a halált és reménykednék a gyors halál kegyelmében.

Tul.képp most is ezt teszem, csak más a kiváltó ok.

máj. 4. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindig egyedül voltam, amikor nem volt megfelelő a láthatáron, sosem volt gondom ezzel, éltem az életem, barátaim vannak, nem unatkoztam. Most van megfelelő párom, ha nem lenne, ugyanúgy ellennék egyedül, mint előtte.
máj. 4. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!