Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevállalnád a kapcsolatotokért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnád a kapcsolatotokért a napi + 80 percet?

Figyelt kérdés
Ha a munkahelyedre való bejárásnál 2 opciód lenne, vagy 40 perc oda és 40 vissza busszal + várakozási idő a megállóban, vagy kocsival 15 perc alatt, ellenező nemű munkatársaddal, melyiket választanád?
máj. 6. 15:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Kérdést sem értem.
máj. 6. 15:34
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Munkatársnál nem mindegy milyen nemű?
máj. 6. 15:35
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
A munkatársad a közeledben lakik, és elvinne a munkahelyedre? Milyen a kapcsolatod ezzel a munkatársaddal? Baráti? Vagy vonzódsz hozzá? Ha ki tudod jelenteni, hogy mindkettőtök felől baráti a kapcsolat, akkor beszéld meg a pároddal, és ha neki sincs ellenvetése (mert normál esetben bízik benned, és te nem élnél ezzel vissza), akkor fogadd el az ajánlatát, és fizesd a benzinpénz felét. Ha viszont képesnek érzed magad arra, hogy megcsald a párodat, akkor tényleg ne hozd magad kísértésbe, buszozz, és a kapcsolatotok érdekében tedd rendbe magadat, mielőtt tönkretennéd a saját és két másik ember életét.
máj. 6. 15:43
 4/16 A kérdező kommentje:
2. Nem hiszem, olvastam ilyen kérdéseket itt, és ott majd mindenki azt írta, hogy ellenkező neműek nem utazhatnak egy kocsiban. Bár nem értem miért, miközben meg a munkahelyen 8 órában együtt vannak.
máj. 6. 15:50
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

buszozom.

Bár én inkább vennék egy autót és járnék azzal.

máj. 6. 15:53
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

4

Nem tudom kik írták ezeket. Nekem például akkor sem kellene a munkatársaim 99%-a ha lakatlan szigeten lennénk.

máj. 6. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

Az 1% pedig házas :)

6-os voltam.

máj. 6. 15:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, engem másfél éven át autóval vitt haza (mert útba estem neki) egy férfi kollégám, sose volt közöttünk semmi. Neki volt barátnője, nekem volt barátom (vagyis még mindig van :D). Egyikünk párja se látott ezzel problémát, nem is lett volna értelme, elvégre aki meg akarja csalni a másikat, az meg is fogja, nem egy párperces fuvaron fog múlni a dolog.

25/N

máj. 6. 16:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"ellenkező neműek nem utazhatnak egy kocsiban"

Nem lennék együtt olyannal, aki ilyen középkori nézeteket vall.

máj. 6. 16:25
 10/16 A kérdező kommentje:
9. Pedig a korábbi kérdéseknél majd mindenki ezt írta itt.
máj. 6. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!