Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitől kérjek segítséget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitől kérjek segítséget?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt egy férfival, 3 hónapja élünk együtt. Ez alatt a 3 hónap alatt többször ütött hozzám, minthogy kedvesen szólt. Azelőtt soha nem volt agresszív vagy durva. Nagyon távol költöztem a barátaimtól, családomtól ehhez a férfihez. Nem is tudnak a helyzetemről. Itt az egyetlen ismerősök az ő családja, az ő rokonai.

21 éves vagyok, nem tanultam tovább, dolgoztam a suli óta, mióta együtt élünk és elköltöztem nem dolgozom, mert van megtakarításom, azt gondoltam majd találok munkát és minden jó lesz, de nem engedett munkát keresni sem.

Most már odáig fajult, hogy kést szorított hozzám, hogy szemléltesse, mi történik ha elhagyom.

Nem merek feljelentést tenni, mert ő is a rendőrség hatáskörében dolgozik. Mit lehet tenni? Kérlek kíméljetek az “idióta vagy” szövegekkel, én is tudom, hogy az vagyok.

máj. 9. 19:28
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
A másik probléma, be van kapcsolva a lokátor, iphone telefonon. Ő vette ezt nekem és ezen követi a lépéseim. Ha meglátná, hogy az állomáson vagyok, utánam jönne. Ha kikapcsolnám egyből tudná mire készülök.
máj. 9. 21:16
 12/33 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy mindenemet elvigyek, nem elég a két kezem, költöztető barátja hozott el mindenemet nagy autóval.
máj. 9. 21:18
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de hol volt az eszed?
máj. 9. 21:19
 14/33 anonim ***** válasza:
60%

szívesen segítek a költöztetésben, magas, jóképű férfinak mond a környezetem.🙂

a korkülönbség mennyire zavar? 34/férfi

írj privát üzenetet.

máj. 9. 21:20
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

a családodat kérd meg, h valaki menjen érted kocsival furgonnal h kimentsen vagy véged a telefont ott hagyod a házban, letörölsz rola mindent ami a tiéd és kész akkor nem is lát semmit van időtök elpakolni és elmenni

nem tudom szokott e random haza nézni rád nap közben, de ha igen akkor úgy alakítsd h gyors legyen és véletlen se legyen alkama ott szerencsétlenkedni neked

a 14es még ha jó szándékbol tenné jó lenne, de ez undorito... h más reménytelenségében és kétségbeesésében probálod a puncit vadászni...

máj. 9. 21:25
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen kamu kérdés?

Miért nem alap, hogy felhívos a szüleidet, menjenek érted, segítsenek, mit kell titkolózni?

Akkor hagyjad, hadd verjen tovább, ha ennyire élettelen vagy. Gondolod, anyád azt mondja majd, maradjál ott, nem megy érted?

máj. 9. 21:34
 17/33 anonim ***** válasza:

Azonnal vedd fel a kapcsolatot a nane egyesulettel:

[link]

Itt már csak ők segithetnek, ők ki tudnak menekiteni. Azonnal lépj, mert ez a pasi meg fog ölni elobb-utobb

máj. 9. 22:04
 18/33 anonim ***** válasza:
67%
Kamunak érzem ezt a sztorit.
máj. 9. 22:06
 19/33 anonim ***** válasza:
18-inkabb legyen kamu, mint igaz és ne foglalkozzunk vele. Elég sok tragédia történt mostanában.
máj. 9. 22:19
 20/33 A kérdező kommentje:
17. Láttam, hogy ebben az órában már nem elérhetőek, de felveszem velük a kapcsolatot, köszönöm a segítségedet és hogy komolyan vettetek engem.
máj. 9. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!