Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen, hogy legyen köztünk bármi is, jól látom? Tényleg ilyen egy diagnosztizált aspergeres?

Nekem ott bukott el, ahogy az exeiről beszél.
Persze, mindenki szereti szidni az exeit, de nincs olyan hogy valaki csak ilyen emberekkel találkozik. És abból amiket róluk állít, nekem az jön le, hogy egy, képtelen a jót meglátni az emberekben, képtelen meglátni mögöttük azt a rengeteg energiát, amit belé fektettek, amit belé fektetsz te is állandóan, kettő, eszébe sem jut, hogy a kapcsolataiban ő is hibás volt, hanem helyette azt mondja mert a másikok milyenek voltak, és ha veled összejön aztán ne adj Isten szakítotok, akkor majd rád is csak úgy fog hivatkozni, mint az egyik mentális beteg ecére. Azt mondják pszichológusok is, hogy nagy radfleg ha valaki mindennek elhorja az exeit.
Plusz, nem becsül, nem tisztel téged, az érzéseid, neki fontosabb a saját büszkesége, ez látszik a munkahelyéről folytatott beszélgetésetekben is, ha nem akarod hogy majd nagyon fájjon szerintem keress mást
Persze, én nem vagyok semmi jó elrontója, nem ismerem, csak találgattam és lehet tévedtem, de nekem ez a személyes véleményem, nem a feltétlen igazság, egy vélemény

3
Nekrofil a kedvencem, minek jön össze egy nekrofil egy még élő emberrel:DD Ráadásul az összes:D
De örülök hogy nem csak én tudom úgy hogy ez radflag

5
Ez elborult, de kreatív magyarázat, tetszik:DD
Meg tudnám cáfolni ha akarnám, de nem akarom, túlságosan tetszik:D

7
Nézz magadba
Majd keress máshol, mint eddig
És lesz
És tényleg nézz magadba, mert már ez az egy mondatnyi hozzáfűzésed is kapásból eléggé gáz volt, ezzel úgy le is írtad magad..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!