Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esélytelen, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen, hogy legyen köztünk bármi is, jól látom? Tényleg ilyen egy diagnosztizált aspergeres?

Figyelt kérdés
Van egy amúgy teljesen intelligens, diplomás férfi, ( 27 évesen az anyjával él,a phd után menne külföldre, de miből... ) akivel már hónapok óta ( több, mint fél éve ) baráti viszonyban vagyunk. Majdnem minden nap beszélgetünk, és sokszor találkoztunk is már. Szakmailag a toppon van, normális, udvarias, mégis ingyen dolgozik egy kertészetben, mert reméli, hogy majd előléptetik protekciós alapon magasabb pozícióba ( ekkor is csak szakmunkás bért kapna, ami kb 8 osztállyal megilletné) a probléma nem is ezzel van ( bár azt is pedzegettem neki, mi van, ha csak kihasznàlják főleg , hogy a beígért pozíciót egyszer a közelmúltban megkapta helyette más) hanem hogy azzal utasított el engem, hogy nincs egzisztenciája és az anyjával él 27 évesen , és hogy ez szerinte ciki. Addig nem ismerkedik, míg saját egzisztenciája nincs. Most átmentem hozzájuk, ittunk, bepróbálkoztam, de elhúzódott azzal, hogy ő diagnosztizált aspergeres, ( ezt korábbról tudtam róla ) és már az is kellemetlen neki, ha bárki megérinti őt. Plusz, hogy nem érez úgy, ahogy kellene. Állítólag a barátnői is hónapokat próbálkoztak, mire tudtak nála kezdeményezni, sohasem ő tette meg. Az ittlétem alatt egy film érdekesebb volt, mint én, az emberek érzéseit is csak könyvekből tudja lekövetni, és inkább ajánlott 10 másik filmet, illetve a nézett filmről diskurált, mintsem arról, hogy mit érzünk jelen pillanatban, illetve hogy én hogy érzem magam. Csak azért ivott alkoholt, mert én is azt ittam ( és elmondása szerint a vendég akkor érzi jól magát, ha ő házigazdaként ugyanazt issza + lesi annak minden kívánságát) mire nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy ő amúgy vaníliás kólát ivott volna igazából. Azt is én töltöttem ki neki. Tényleg ilyen egy aspergeres? Állandóan a szakmai dolgokról beszél, vagy akár a hobbijáról, bármiről, csak érzésekről ne kelljen, állítása szerint nem tud mit kezdeni velük, és ez nem a személyemnek szól. Ez tényleg így van, vagy konkrétan a bolondját járatja velem/le akar koptatni, csak nem mondja meg? ( Pedig állítása szerint egy őszinte ember). De kezdem azt érezni, hogy felesleges próbálkozni, és azt se értem, hogy lehettek neki exei. ( Bár elmondása szerint minddel valamilyen probléma volt, és az összes exe nekrofil, bántalmazó, és/vagy valamilyen lelki beteg ember volt )

tegnapelőtt 22:20
A kérdező szavazást indított:
Van esély kapcsolatra
Nincs esély kapcsolatra
11 szavazat
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Minek szivatod magad egy ilyen emberrel, de most őszintén?! Ha már az indulás is ilyen döcögős, idővel szerinted milyenné válna? Csak tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket.
tegnapelőtt 22:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ott bukott el, ahogy az exeiről beszél.

Persze, mindenki szereti szidni az exeit, de nincs olyan hogy valaki csak ilyen emberekkel találkozik. És abból amiket róluk állít, nekem az jön le, hogy egy, képtelen a jót meglátni az emberekben, képtelen meglátni mögöttük azt a rengeteg energiát, amit belé fektettek, amit belé fektetsz te is állandóan, kettő, eszébe sem jut, hogy a kapcsolataiban ő is hibás volt, hanem helyette azt mondja mert a másikok milyenek voltak, és ha veled összejön aztán ne adj Isten szakítotok, akkor majd rád is csak úgy fog hivatkozni, mint az egyik mentális beteg ecére. Azt mondják pszichológusok is, hogy nagy radfleg ha valaki mindennek elhorja az exeit.

Plusz, nem becsül, nem tisztel téged, az érzéseid, neki fontosabb a saját büszkesége, ez látszik a munkahelyéről folytatott beszélgetésetekben is, ha nem akarod hogy majd nagyon fájjon szerintem keress mást

Persze, én nem vagyok semmi jó elrontója, nem ismerem, csak találgattam és lehet tévedtem, de nekem ez a személyes véleményem, nem a feltétlen igazság, egy vélemény

tegnapelőtt 22:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden aspergeres másképpen másmilyen, nincsen két teljesen azonos. De amit az exekről mond, az vörös zászló lenne egy nem aspergeres személytől is.
tegnapelőtt 23:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

3

Nekrofil a kedvencem, minek jön össze egy nekrofil egy még élő emberrel:DD Ráadásul az összes:D

De örülök hogy nem csak én tudom úgy hogy ez radflag

tegnapelőtt 23:04
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Lehet sátánista szektában ismerkedett, azért volt a sok nekrofil ex. És mivel amíg élt, addig így nem élvezték vele a szexet, a sok bántalmazás is ebből eredt, hogyha belehalna, utána máris jó a szex.
tegnapelőtt 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

5

Ez elborult, de kreatív magyarázat, tetszik:DD

Meg tudnám cáfolni ha akarnám, de nem akarom, túlságosan tetszik:D

tegnapelőtt 23:11
 7/16 anonim válasza:
0%
az mondjuk vicce, hogy még ilyen embernek is van barátnője, csak nekem nemxd érdekes
tegnapelőtt 23:49
 8/16 anonim ***** válasza:
57%

7

Nézz magadba

Majd keress máshol, mint eddig

És lesz

És tényleg nézz magadba, mert már ez az egy mondatnyi hozzáfűzésed is kapásból eléggé gáz volt, ezzel úgy le is írtad magad..

tegnapelőtt 23:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehát nincs neki barátnője, nem tudom mire irigykedsz 7-es. Ugye nem a nekrofil, bántalmazó, lelki beteg összes exre? :D
tegnap 00:00
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

9

xD

tegnap 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!