Van olyan nő aki szegény férfival összejön?

válasza:A politikailag korrekt álláspont az az, hogy természetesen van. A valóságban ugyanakkor két, egyébként ugyanolyan vagy hasonló kvalitásokkal rendelkező férfi esetén nem tudom hogy melyik nő az, aki a szegényebbet választja. Nyilván az is nagyon széles spektrumon mozog, hogy ki mennyi pénzért milyen kompromisszumra hajlandó (ha egyáltalán).
Akárhogy is, férfiak esetében szerintem sokkal gyakrabban előfordul az, hogy bemennek a McDonalds-ba (csak mondtam valamit) és első látásra beleszeretnek a pénztáros lányba, elhívják randizni, megismerkednek, elveszi feleségül és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Nem tudom hány nő van aki el tudja mondani magáról, hogy fordított esetben képes lenne beleszeretni a pénztáros fiúba.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Számomra inkább az a mentalitás megdöbbentő egy felnőtt nőtől amit a 2-es válaszoló leírt.
Ha albérletben él a férfi, és nincs megtakarítása, akkor szegény, de ha "saját" lakásban él, viszont van 50 millió tartozása a bank felé, amit 25-30 évig fog nyögni, akkor már nem szegény.
Ez a tipikus magyar mentalitás.

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!