Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő aki szegény...

Van olyan nő aki szegény férfival összejön?

Figyelt kérdés
szept. 24. 21:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
44 szavazat
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
60%

A politikailag korrekt álláspont az az, hogy természetesen van. A valóságban ugyanakkor két, egyébként ugyanolyan vagy hasonló kvalitásokkal rendelkező férfi esetén nem tudom hogy melyik nő az, aki a szegényebbet választja. Nyilván az is nagyon széles spektrumon mozog, hogy ki mennyi pénzért milyen kompromisszumra hajlandó (ha egyáltalán).

Akárhogy is, férfiak esetében szerintem sokkal gyakrabban előfordul az, hogy bemennek a McDonalds-ba (csak mondtam valamit) és első látásra beleszeretnek a pénztáros lányba, elhívják randizni, megismerkednek, elveszi feleségül és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Nem tudom hány nő van aki el tudja mondani magáról, hogy fordított esetben képes lenne beleszeretni a pénztáros fiúba.

szept. 24. 21:40
 2/49 anonim ***** válasza:
86%
Én azzal élek. 42 évesen van egy albérlete, egy laptopja, telefonja. Megtakarítás nincs.
szept. 24. 21:44
 3/49 anonim ***** válasza:
10%
Erdekes hogy a nok sosem szeretnek bele semmilyen atlag munkasba a ferfiak meg igen! Na ilyenkor mi tortenik?
szept. 24. 21:46
 4/49 anonim ***** válasza:
66%
3# Pl az, hogy úgy vagyunk “programozva”, hogy más tulajdonságokat tartunk tudat alatt értékesnek a másik nemben.
szept. 24. 21:57
 5/49 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom te honnan számolod a szegény kategóriát. Páromnak nincs lakása, kocsija, megtakarítása, a fizetése alig több a minimálbérnél. Nekem kertes családi házam van, kocsim, nála jobb fizetésem. Sose okozott nekem gondot az anyagi különbség, évek óta együtt vagyunk.
szept. 24. 22:01
 6/49 anonim ***** válasza:
7%
4. Ezt ugy hivjak hogy szamito.
szept. 24. 22:02
 7/49 anonim ***** válasza:
82%
6# Te úgy hívod a saját kis buksidban, ahogy akarod.
szept. 24. 22:03
 8/49 anonim ***** válasza:
32%

Számomra inkább az a mentalitás megdöbbentő egy felnőtt nőtől amit a 2-es válaszoló leírt.

Ha albérletben él a férfi, és nincs megtakarítása, akkor szegény, de ha "saját" lakásban él, viszont van 50 millió tartozása a bank felé, amit 25-30 évig fog nyögni, akkor már nem szegény.

Ez a tipikus magyar mentalitás.

szept. 24. 22:04
 9/49 A kérdező kommentje:
#5 A minimálbéres a szegény
szept. 24. 22:05
 10/49 anonim ***** válasza:
82%
#8 Nekem nem furcsa ez a mentalitás. Nekem az a furcsa, ha egy 42 éves férfi egyáltalán nem törekszik, hogy legyen valamije. Inkább lakása/háza és hitele legyen, mint semmije.
szept. 24. 22:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!