Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem?

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Kb fél éve belezúgtam az egyik kollégámba. Eleinte vagy úgy általában úgy tűnik, hogy ez az egész kölcsönös, de a kapcsolat kialakulása soha nem lép egy szinten túl. Flörtölünk, mindenféle ürüggyel keres állandóan, sokat vagyunk indokolatlanul egyut.. már sokaknak fel is tűnt a köztünk lévő feszültség, ugratnak is minket vele, de aztán amikor kettesben vagyunk semmi sem történik, mert nem lép egyikünk sem.

Olyan érzésem van mindig mintha ez az egész egy ilyen "fogd meg ereszd el" játék lenne. A srác csomószor megteremti az alkalmat arra, hogy akár intimebb legyen a szitu, én ott vagyok, full pozitívan állok hozzá és mégsem történik semmi. Mintha elég lenne neki ennyi. ?!? Mieerrt..? Ha meg elkezdek eltávolodni full elkezd nyomulni. Kiakaszt már.

okt. 18. 22:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szinglik vagytok mindketten?

Ha igen és mégse lép akkor csak szórakozik veled.

okt. 18. 22:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy kapcsolatom aminek kb 10 hónapja lett vége. Nem tudom vele mi a helyzet. Sosem említette, hogy lenne valakije. Gondolom az.
okt. 18. 22:20
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Az is lehet hogy csak kollegális baráti kapcsit akar, barátnőként már nem jössz be neki.
okt. 18. 22:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Én értem 1 amit írsz és lehet igazad is van, de nem velem szórakozik hanem magával. Mert én nem keresem őt. Nem mondok idióta indokokat amivel kapcsolatba léphetek vele.. Ezeket mindig-mondig ő hozza fel. Volt olyan, hogy a nyár végén eltört a lábam és nem mentem pár hetet dolgozni és akkor felhívott valami idióta ürüggyel. De egyébként akkor már annyira idegesített a nagy semmi hogy úgy mentem vissza a táppénzről, hogy én nem állok vele többet szóba... Elegem van a b.aszkodásból, de nem adta fel..
okt. 18. 22:24
 5/18 A kérdező kommentje:
3. Hát lehet, bar ez egy olyan munkahely ahol nagyon sok a ffi és nagyin kevés a nő. Konkrétan meg összesen 2 nő van de azok is 50+osak. Rengeteg pasi kollégám van akikkel ilyen kollegalis kapcsolatom van és sosem éreztem azt hogy szexuális feszültséget generálnának.
okt. 18. 22:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok?
okt. 18. 22:28
 7/18 A kérdező kommentje:
30 és 28
okt. 18. 22:31
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha te vagy az egyetlen hozzáillő és felszedhető nő a társaságban, akkor félhet attól, hogy a többiek cukkolni fogják, és téged is, hogy összejöttetek.
okt. 18. 22:41
 9/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem kell(ene) tudniuk... Meg azért már komolyan ki nem szarja le ezt.
okt. 18. 22:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek hogy tudnak ilyen bénák lenni?...Én egyenesen nekiszegezném a kérdést, hogy mit akar tőlem. Ehelyett itt tipródsz, mint valami kiskamasz.
okt. 19. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!