Szerintetek hagyjam őt vagy megpróbáljam visszanyerni a szívet valahogy ?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe most már szerelmes vagyok, de az elején rosszul bántam vele. Nekem lassan alakulnak ki az érzéseim, ő már akkor szeretett, amikor én még bizonytalan voltam egy másik lány miatt. Emiatt zavaros voltam, de viszont minden nap beszélünk.És kesobb bevallottam neki, hogy beleszerettem. Azt mondta, igazságtalan, hogy most mondom ezt, mikor kezd megkedvelni egy fiút de viszont szeret még engem. Később azt írta, őt választja, mert most kicsit jobban kedveli. Lehet bosszú is van benne nm tudom m1. Megérdemlem,csak nem tudom mit csinaljak hagyjam e őt békén es ha akar majd ő visszatér hozzam vagy probalkozzak ? Egyebkent irunk meg mindig csak nem annyit es baratiassbban :(okt. 27. 16:54
11/12 JackDanielsz 

válasza:

válasza:Ez nem a tini kategória lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!