Tudnál bízni olyan hűségében, aki előtted megcsalta a párját? Akár épp veled.

válasza:Számomra ez extrém verzió, mert ez azt jelenti, hogy olyanra hajtok, akinek van valakije, és olyannal fekszem le.
Nekem erre nincs gerincem; előbb lépjen ki a kapcsolatból, utána lehet beszélni.
Ha persze letagadja, megint más, de akkor egyben game over is.

válasza:

válasza:

válasza:Ha vkiben eleve adott a képesség, hogy él az alkalmakkal, az él az alkalmakkal.
Nem lesz más ember csak mert cserelődnek a párjai.

válasza:

válasza:Nem. Qró kapcsolatban megmaradnék vele, ha jó az ágyban, de semmiképp nem építeném rá a jövőmet. Aki egyszer megtette, megteheti mégegyszer. Olyan természetes megoldás ez nekik a problémákra, mint másnak meginni egy pohár vizet.
Volt egy kollégám aki csalta az asszonyt. Aztán válás után összejött a szeretőjével, közben elkezdte nekem is csapni a szelet. Kérdeztem tőle, hogy amúgy szereti ő a barátnőjét? Azt mondta nem. 🤷 Most erre mit mondjak? Elküldtem melegebb éghajlatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!