Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnál bízni olyan hűségében,...

Tudnál bízni olyan hűségében, aki előtted megcsalta a párját? Akár épp veled.

Figyelt kérdés

okt. 28. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Számomra ez extrém verzió, mert ez azt jelenti, hogy olyanra hajtok, akinek van valakije, és olyannal fekszem le.

Nekem erre nincs gerincem; előbb lépjen ki a kapcsolatból, utána lehet beszélni.

Ha persze letagadja, megint más, de akkor egyben game over is.

okt. 28. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Hülye lennék megbízni benne. Hogy aztán majd engem is jól átverjen és tönkre tegyen? De ám én se hajtok semmiféle foglalt emberre, szóval ez inkább elméleti válasz volt.
okt. 28. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Tudnék.
okt. 28. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem xd
okt. 28. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
"Sok olyat ismerek, aki sokszor csalta meg a párját. Sok olyat is ismerek aki sohasem, de olyat aki csak 1× tette volna meg, egyet sem láttam"
okt. 28. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha vkiben eleve adott a képesség, hogy él az alkalmakkal, az él az alkalmakkal.

Nem lesz más ember csak mert cserelődnek a párjai.

okt. 28. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudnék.
okt. 28. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣 ennyire senki sem lehet ostoba
okt. 28. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki komolyan gondolja az nem fog félre menni. Szomszédaink mind a kettő elváltak, már akkor ismerték egymást mielőtt váltak volna. Komolyak, megbízhatóak mind a ketten. Nekem két pl is van erre hogy hűségesek egymással.
okt. 29. 05:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Qró kapcsolatban megmaradnék vele, ha jó az ágyban, de semmiképp nem építeném rá a jövőmet. Aki egyszer megtette, megteheti mégegyszer. Olyan természetes megoldás ez nekik a problémákra, mint másnak meginni egy pohár vizet.

Volt egy kollégám aki csalta az asszonyt. Aztán válás után összejött a szeretőjével, közben elkezdte nekem is csapni a szelet. Kérdeztem tőle, hogy amúgy szereti ő a barátnőjét? Azt mondta nem. 🤷 Most erre mit mondjak? Elküldtem melegebb éghajlatra.

okt. 29. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!