Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyat írtam a lánynak amit...

Olyat írtam a lánynak amit nem kellett volna, így pár nappal az első találkozás előtt, már azt hittem ennyi, de írt utána hajnalban, most mi legyen maradjon a megbeszélt időpont?

Figyelt kérdés

Vannak néha jó vicceim, de ezeket azok értékelik akikkel személyes az ismeretség.

Munka után volt 1 órája, míg a vezetés órája el nem kezdődött. Erre én nem tudom milyen indíttatásból kicsit próbáltam kizökkenteni őt hogy többet meg tudjak róla, reakcióját stb. Írtam neki hogy, mással nincs megbeszélve randi? Biztos van aki sorban áll, így meg mi az az 1 óra. Na most ilyet írok neki, magamon is röhögök egyébként.

Ő annyit reagált, nem igazán tudom mit írjak erre, Sorban áll, meg elfoglaltság, milyen sorról beszélsz?

Na innen indult egy hosszú vita féle, amiben leírta hogy azt gondolta végre egy jófej normális embert ismert meg, akivel onnantól beszélget még késő este is hogy meg pillantottuk egymást, én találtam meg őt FB-n.

Közölte hogy ha már ilyen dolgok felmerülnek, az sok kérdőjelet hagy maga után, és lehet ő nem áll erre készen, nem tud már megbízni az emberekben, kitért a mérgező kapcsolatára.

3 nap múlva tudnánk találkozni, kérdezzek rá hogy maradjunk ennél, vagy időt szeretne még, mert lehet sok neki hirtelen, hogy másfél hét napi beszélgetés után, amit ő nem gondolt, már találkozni kell.

okt. 28. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
36%

Hát nekem a leírtak alapján nem szimpatikus a lány, akármilyen szép is legyen, nekem nem érné meg az, hogy másfél hét után egy óra veszekedés már borítékolható. Mi lesz majd amikor együtt lesztek? Napokig hozzád sem szól vagy mi?

A találkát meg kérdezd meg, hát minek beszéltek, ha nem is akar találkozni soha?

okt. 28. 15:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Tanultam ebből, hogy ismeretlenül akivel még nem beszélgettünk személyesen, többet ilyet nem csinálok.
okt. 28. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Adj egy esélyt neki aztán meglátod mi legyen.
okt. 28. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, meg #1.

Hát nekem pont a kérdező nem szimpi ezek alapján.

okt. 28. 16:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Itt velem volt a baj, nem a csajjal, szerintem ő még türelmes is velem, más már törölt volna, meg még le is tilt.
okt. 28. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
4: Hát most nem láttam nyilván hogyan írta le, tett oda legalább emojikat stb, mert telón az ilyen poénkodás máshogyan jön át, de nem értek egyet azzal, hogy ebből egy veszekedésnek kell lennie mindenképpen.
okt. 28. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Ez szerintem nekem is zavaró lett volna a kérdezőtől, bár azt hiszem el tudom képzelni azt az incselkedős hangnemet (ami egy közelebbi ismerőstől) beleférhet.

Ami nekem ebben a helyzetben nem tetszett volna az a számonkérés, a magánéletemben való turkálás (hiszen egy hetes ismeretség után nem tartozom elszámolással neked), és az, hogy másokkal foglalkozol, és ez nekem bizonytalanságot,féltékenységet sugall.

Emiatt ha már megtörtént ez az eset, nekem az tudná visszahozni az érdeklődésemet, ha azt érezném, hogy tévedtem amikor túl gyorsan ítélkeztem, és valójában nem egy bizonytalan, féltékenykedő, birtokló férfi vagy, hanem tudod mit akarsz, hagysz nekem teret és meg van az integritásod. Amit abból éreznék, hogy ha szóba kerül, akkor nem túlzottan szabadkozva, de tisztán és nyíltan bocsánatot kérnél, ha megbántottál volna. Illetve ha úgy érzed, hogy meg tudod fogalmazni, akkor egyszer elmondhatnád, hogy te mire gondoltál, amikor mondtad. Ennél többet szabadkozni nem érdemes és nem kell letagadnod sem mindent, amit mondtál, inkább csak tisztázni, hogy mire gondoltál és ami tényleg nem volt helyes, vagy bántó lehetett, azért bocsánatot kérni.

Egyszer. Mert azért egy hete ismeritek egymást, neki sem egy mondatod alapján kell örök életre megítélnie téged.

okt. 28. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy keedest meger, max elhajt vagy nem reagal.
okt. 28. 17:59
 9/10 Enola8 ***** válasza:
72%

Írtam neki hogy, mással nincs megbeszélve randi? Biztos van aki sorban áll, így meg mi az az 1 óra. - atyaég, de bunkó vagy...

Lényegében poénba csomagolva céloztál rá, hogy ugye nem egy rbnc, aki több vasat tart a tűzben.

Aki egyhetes ismeretség után nekem ilyennel jönne, azzal ezen a ponton megszakítanám a kapcsolatot.

Nem is magyaráznám, miért, hiszen vszeg úgysem fogná fel.

okt. 28. 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem akarna semmit, akkor simán csak ghostolna.

Ez most a divat.

És nem, nem csak a fiataloknál.

20-40-ig az összes nő akivel ismerkedem/ismerkedtem ezt csinálja.

Ha megunt, vagy valami épp nem úgy van ahogy neki tetszik, akkor fölös megbeszélni, egyszerűbb csendben dobbantani, hisz úgy is van még 2 millió hal a tengerben.

okt. 28. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!