Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unhat engem vagy miért csinálh...

Unhat engem vagy miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés

A párom egyre sűrűbben csinálja azt, hogy random egyszer csak leírja, hogy fáradt és alszik, elköszön gyorsan a netet kinyomja meg se várja, hogy reagáljak rá valamit.

Aztán látom, hogy netflixen el lett indítva egy film/sorozat, múltkor véletlen bukkantam rá erre mert egy profilt használunk és látom. Gondolom azt végignézi (néha látom, hogy meg van állítva aztán újra elindítva) ezen felül még ugyanúgy elérhetetlen 1-2 órán keresztül.

Most ez szerintem kicsit csúnya dolog, minthogy leírná, hogy filmezik majd később lesz inkább azonnal kinyomja a netet, hogy elérhetetlen legyen és azt hazudja, hogy alszik. Nem értem mire jó ez a kis hazugság.

Nem nagy dolog de na.. mégis hazudik valami kis dolog miatt is minthogy őszinte lenne.

Elképzelésem sincs, hogy ez miért vagy mire jó neki. Félek, hogy az ilyen elkezdett kis hazudozásokból lesz nagyobb és nagyobb is.

okt. 29. 10:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Az meg se fordul a fejedben, hogy tényleg lefekszik aludni csak benyomja a netflixet alváshoz, hogy menjen valami ameddig el nem alszik?

Én például ugyanígy szoktam, hogy benyomok valami filmet vagy TV műsort és megpróbálok aludni, aztán szépen bealszom rajta. Nem szeretek fél órát forgolódni a sötétben és agyalni.

okt. 29. 10:09
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Erre számíthatsz összeköltözés után. Te majd beszélgetnél, ő filmet néz.
okt. 29. 10:10
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Vagy csak egyedül akar lenni. Nem mindenki szereti ha állandóan a nyakába lóg egy nő
okt. 29. 10:15
 4/14 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam is látom, hogy néha meg is van állítva + csak csendben sötétben tud aludni.

Én értem, hogy egyedül akar lenni vagy valami.

De akkor miért kell hazudni és egyből elérhetetlenné tennie magát, minthogy megmondaná, hogy bocsi nézek egy filmet ha valami baj van írj.

okt. 29. 10:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Éjszaka nekem is síri csend meg sötétség kell, de napközben szeretek film közben bealudni :D

Vagy ja, ha azt mondja hogy filmezik, az nem mindenkinél jelenti automatikusan azt, hogy "kérlek ne is zavarj meg benne". Ez lehet egy udvarias próbálkozás arra, hogy megkérjen, hogy ne is írkálj rá mert most máshova figyel

okt. 29. 10:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt írná, hogy bocsi de most nem veled akarok beszélgetni hanem meg akarok nézni egy filmet mit éreznél?

Faramuci helyzet!

Egyszer higgadtan ,mikor mindkettőtök elméje nyugodt, le kell ülni, meg kell beszélni, hogy lehet ilyen de szóljon és te is mond el neki ,hogy nem fogsz haragudni ezért!

Csak így nem lesz félreértés!!!!

okt. 29. 10:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A lényege a sztorinak, hogy nem akar veled beszélgetni, nyugiban szeretne lenni. Az jól esne, ha ezt írná le? Lehet, hogy csak ilyen kis kegyes hazugságnak szánja, nem számít rá, hogy te csekkolgatod a netflix belépéseit. Inkább vegyél elő ilyenkor egy jó könyvet te is és használd ki az időt értelmesen.
okt. 29. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kegyes hazugság. Megbántani nem akar, de az este hátralévő részét egyedül szeretné tölteni anélkül, hogy beszélgetne veled, vagy bárki mással. Mit reagálnal arra, ha ezt kerek perec leírná, vagy kimondaná? Filmezik, pihen, gondolkozik, egyedül van, ne szólj hozzá.
okt. 29. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki, hogy a netflix megy es nem messengeren dumal ki tudja kivel.
okt. 29. 14:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Vagy épp valaki mással filmezget...
okt. 29. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!