Férfiak, titeket nem bizonytalanít el az a sok negatívum, amiket a nők írnak rólatok ezen az oldalon?

válasza:

válasza:A jelenlévők mindig kivételek.
Egyébként ne mondjátok azt, hogy ti nem kritizáljátok egymást. De még milyen szövegeket hallunk, amiket egymásról mondtok, te jó ég...

válasza:Honnan tudod, hogy nők írják? Azért mert valaki a monológja végén odaír egy számot meg hogy N?
Vannak beteg emberek, akik annyira mélyen vannak, hogy az a hobbijuk hogy rúgdalják az egyik vagy épp a másik nemet, és férfiként meg kell védenem a nőket, mert szerintem bár szeretné magát 1-2 ember annyira fontosnak érezni, hogy legalább egy darab sz.rnak tartsák, szerintem a nők pont telibesz.rják más nyűglődését.
Tehát mikor kiír valaki egy kérdést, arra 90%-ban a férfiak reagálnak, nem a nők.

válasza:Femcelek véleményére nem kell adni. A többi femcel bólogat majd nekik. Megnyugtatják egymást, hogy úgy van ahogy gondolják, mert a másik rondaság is ugyanazokat szajkózza.
Azonosulni úgy tudsz egy kérdéssel, ha olyannak véled magad, mint a kérdésben szereplő, de ha azonosultál is vele nem sok értelme van bánkódni. Nem látod ki írta ki a kérdést. Úgy értem nem egy olyan ember aki után megfordulnál vagy egyáltalán beszélnél vele. Szóval meggyőzni sem nagyon van értelme, hogy "nincs igaza mert hát... Bla".

válasza:

válasza:

válasza:A legtöbb kérdésben pont hogy a nőket szidják, nem a férfiakat.
De amúgy mindkét nem esetében: minek veszi magára, akinek nem inge?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!