Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, titeket nem bizonytal...

Férfiak, titeket nem bizonytalanít el az a sok negatívum, amiket a nők írnak rólatok ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Vagyis azt figyeltem meg, hogy szinte minden kérdés erre fut ki, hogy a férfiakkal van baj, a leggyakoribb kifejezés, amit olvasok az a "selejt", amit szerintem amúgy nem szép emberekre használni. Azokat a válaszokat, amik a negatívumokat nagyítják a férfiakról felpontozzák és azokat is amikben a nők kihangsúlyozzák, hogy jobb nekik egyedül. Én meg a saját környezetemben nem látom azt, hogy éppen ennyire rosszak lennénk, vannak problémás férfiak, de a nők sem angyalok, köztük is van bőven olyan, akit lehetne kritizálni.

okt. 29. 16:14
1 2 3
 1/30 Noren1989 ***** válasza:
96%
Nem. Azokat nem rólam írjàk, hanem az aktuàlis/volt pasikaikról.
okt. 29. 16:16
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem
okt. 29. 16:19
 3/30 anonim ***** válasza:
94%

A jelenlévők mindig kivételek.

Egyébként ne mondjátok azt, hogy ti nem kritizáljátok egymást. De még milyen szövegeket hallunk, amiket egymásról mondtok, te jó ég...

okt. 29. 16:23
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nők írják? Azért mert valaki a monológja végén odaír egy számot meg hogy N?

Vannak beteg emberek, akik annyira mélyen vannak, hogy az a hobbijuk hogy rúgdalják az egyik vagy épp a másik nemet, és férfiként meg kell védenem a nőket, mert szerintem bár szeretné magát 1-2 ember annyira fontosnak érezni, hogy legalább egy darab sz.rnak tartsák, szerintem a nők pont telibesz.rják más nyűglődését.

Tehát mikor kiír valaki egy kérdést, arra 90%-ban a férfiak reagálnak, nem a nők.

okt. 29. 16:28
 5/30 anonim ***** válasza:
16%

Femcelek véleményére nem kell adni. A többi femcel bólogat majd nekik. Megnyugtatják egymást, hogy úgy van ahogy gondolják, mert a másik rondaság is ugyanazokat szajkózza.

Azonosulni úgy tudsz egy kérdéssel, ha olyannak véled magad, mint a kérdésben szereplő, de ha azonosultál is vele nem sok értelme van bánkódni. Nem látod ki írta ki a kérdést. Úgy értem nem egy olyan ember aki után megfordulnál vagy egyáltalán beszélnél vele. Szóval meggyőzni sem nagyon van értelme, hogy "nincs igaza mert hát... Bla".

okt. 29. 16:31
 6/30 anonim ***** válasza:
56%
Nem nok irjak ha nem ferfiak..
okt. 29. 16:39
 7/30 anonim ***** válasza:
82%
Nyilvan konkret ferfiakra irjak es nem az itt levo idegenekre..
okt. 29. 16:40
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Miért, az normális, hogy napi szinten megy "a nők válogatnak, anyagiasak, lókolbászt akarnak... stb."?
okt. 29. 16:48
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb kérdésben pont hogy a nőket szidják, nem a férfiakat.

De amúgy mindkét nem esetében: minek veszi magára, akinek nem inge?

okt. 29. 16:52
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert nem rólam írják.
okt. 29. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!