Mit irjak neki ha mar 3x elkezdtunk ismerkedni de mindig elrontottam a vegen?
3x kezdtunk el ismerkedni mindharomszor nagyon jo volt, viszont a vegere mindig elrontottam mert valami nem tetszett es hisztizni kezdtem...legutobb le is tiltott mar annyira haragszik.
Viszont en megszeretnem vele beszelni. Egesz heten Pesten dolgozik, hetvegen van itthon, 15 percre lakik tolem. Arra gondoltam holnap vagy szombaton irok neki valahogyan, hogy talalkozzunk es beszeljuk meg szemelyesen a dolgokat. Csak nem tudom mit irjak amivel elerem a celom.
Jogosan haragszik ram

válasza:Fiatal korban még sok minden változik, változhat Kérdező. Azt tedd, amit a szíved, a megérzéseid diktálnak!
Akár imádkozhatsz is magadban kedvező élethelyzet alakulásáért. Én komolyabb krízishelyzeteknél, elakadásoknál (párkapcsolat) sem adtam fel, és átvészelve a sok rosszat jó visszagondolni, ahogy kitartottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!