Nők! Számotokra mi a legfontosabb tulajdonság egy férfiban ha párkapcsolatról van szó?

válasza:

válasza:

válasza:8# nem bunkoságbol nem főzök. Hanem szerintem ahh9z valamiféle 6.érzék is kéne. Az nekem nincs meg.
Ergo amit tudok főzni se finom, csak annyira tudok hogy kb ne haljunk éhen.normal esetben ehetetlen.

válasza:

válasza:#12 ha fölé mész az egérrel, de nem kattintasz rá, akkor megmutatja, hányan szavaztak adott válaszlehetőségre. Telefonos verzióban viszont nem tudom, van-e ilyen lehetőség.
Kérdező: így minden együtt. Nyilván nem ugyanannyira fontos pl a személyiség mint az, hogy tudjon táncolni, ugyanakkor a hosszútávú párkapcsolatnál (de amúgy szerintem még rövid távon sem) nem egy tulajdonság alapján hoz az ember döntést. Több tulajdonság, készség, csillagok együttállása kell ahhoz, hogy az ember megtalálja a párját, akivel tartósan együtt tud élni, és ehhez kevés kizárólag az, hogy jó a személyisége vagy nagy a pénisze vagy sokat keres. De még ez a három egyidejű megvalósulása sem garancia, mert amúgy a humor, a közös érdeklődési körök, a számomra fontos készségek jelenléte stb még mindig kérdéses. Hosszú távon az ember azért mégis csak azt nézi, hogy egy egész életet, potenciálisan 60-80 évet le tud-e élni azzal az adott partnerrel, gyereket nevelni, közösen hajtani a szekeret előre és építeni az életet, ez nem csak néhány kiragadott tulajdonságon múlik.

válasza:

válasza:

válasza:#16 nekem pl nincsenek is barátnőim, akikkel annyira össze lennék nőve, akkor milyen vélemény számítana?
Ne csak abból a néhány 10 nőből indulj ki, akikkel kamaszként megjártad, egy bizonyos kor felett már a külső vélemények kevésbé lesznek jellemzőek. És a kérdés "nők"-ről szól, nem kislányokról.

válasza:Személyiség, humor. És szerencsém van, mert még zenél is :-)
#10 Én is mindig vállaltam, hogy utálok főzni, számomra időveszteség, amit a szabadban vagy máshol, másképp tölthetek. Sose dobtak ezért. Sőt, olyan társaim voltak - és van -, aki szeret főzni, számára alkotás a főzés.
Nem a főzéstől vagyok nő.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!