Nehezebb elképzelni, hogy egy férfi tud kiegyensúlyozottan egyedül élni hosszútávon?
Figyelt kérdés
A közvélemény alapján mindig inkább a nőkről tartják, hogy tök jól elvannak egyedül, az agglegény típusú férfiaktól sokan ódzkodnak, hogy elzüllenek, rendetlen a lakásuk, céltalan életet élnek. Tényleg így van ez, hogy a férfiaknak ennyire szükségük van nőre, másképp lecsúsznak? Én amúgy több agglegényt ismertem, akik nagyon értelmes dolgokat csináltak, pl olvastak sokat és nagy műveltségre tettek szert.okt. 31. 12:39
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Nem, én is ismerek olyat, aki tökéletes, egészséges, produktív életet él egyedül. Sajnos kötődési gondjai vannak, pedig tökéletes pár is volt, amíg ment neki a dolog.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Sok ember eleve nehezen tudja elhinni, hogy az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Több ismerősömet is piszkálták egyesek, amíg szinglik voltak.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:én könnyel el tudom képzelni, élénk a fantáziám.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Kit érdekel a közvélemény meg a társadalmi elvárások?
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Nem.
Ilyen értelemben a legtöbb férfinak semmi szüksége nőre, nem tudnak semmi különlegeset a nők, amit ne tudnának a férfiak. De tudom, hogy manapság ezt egyre kevésbé divat kimondani.
7/7 Senior Séf 

válasza:

válasza:Sokfelé jártam, sok embert ismerek. Egyetlen férfi van köztük, aki jól elvan egymagában. Idén töltötte be a 70-et. Minden hajnalban horgászni megy, amúgy otthon süt-főz, ellátja magát. Sosem volt nője, pedig egy jófej pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!