Nàlam max annyi, h a koliban lógtam pàr csajjal, de azt meg nem nevezném összejàrogatàsnak.
okt. 31. 17:25
4/18 anonim válasza:
Lehet
okt. 31. 17:32
5/18 anonim válasza:
18 éve van ellentétes nemű barátom. Sosem akartunk semmit egymástól, ami szexualitás. EQ függvénye. Vannak, akik erre alkalmasak, hogy ilyen, túlfűtött vágyaktól mentes kapcsolatot fenn tudjanak tartani, és vannak, akik erre nem alkalmasak.
okt. 31. 17:43
6/18 anonim válasza:
Egy ilyen barátom van, vele néha szoktam filmet nézni, de akár moziba vagy színházba is szoktunk néha együtt menni.
Vannak más férfi ismerőseim, haverjaim is, de kettesben velük nem csinálnék ilyet. Csak ezzel az egyel, de itt azért van pár lényeges szempont: tini korom óta ismerem, szóval már 20 éve, és az illető aszexualis.
okt. 31. 17:49
7/18 anonim válasza:
Persze.
Innen az oldalról is volt ilyen nő. 2022 év elején kezdtünk el itt beszélgetni. A kémia annyira nem volt meg közöttünk, viszont nagyon jóban lettünk. Többször volt nálam, sőt a balatoni családi nyaralónkba is eljött velem több napra.
Igazából tök jó kis nyarat töltöttünk együtt, sokkal jobb volt, mint ha egyedül unatkoztam volna. Csak aztán nekem alakult komoly kapcsolatom később, és úgy már nem akartam találkozni vele.
37/f
okt. 31. 17:52
8/18 anonim válasza:
7-es jó ilyen élmény én is vágynék ilyenre, jó a kérdés, ez függ attól is, hogy egyikben és másikban is mi a hiány- ha valamelyik szexmentes volt és ha összekerül az ellenkező nemüvel akivel ráadásul a kémájuk varázslatos amikor együtt vannak, na akkor abból nem lesz filmnézés ez egyértelmű. Akivel meg nem passzoltok szexuálisan - hanem más szempontból elégititek ki egymást az sem ördögtől való, csak abban a létben kell lenni és jönni fog a hasonló.
okt. 31. 18:01
9/18 anonim válasza:
Hát persze. Semmi más csak filmezés és alvás. Semmi más. Nem kell mert mindenkinek meg van a saját álma
okt. 31. 18:27
10/18 anonim válasza:
Nem volt, folyton nem tudtuk végig nézni a folyamatos szex mellett...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!