Már értem miért nézik a nők a pénztárcát, mátol én is nézem?
34 vagyok, egyetemet végzett, értelmes egyén. Eddig vártam, hogy eljöjjön az igazi.
Voltak kapcsolataim, de egyikben sem éreztem azt, hogy erre vágynék.
A pasik egyszerűen buták a kapcsolathoz. Ők csak szexre vannak kalibrálva, érzelmi támogatást ne várj tőlük.
Ha meg itt tartunk, akkor úgy vagyok vele, hogy legalább pénzze legyen. Valamit valamiért, ha már normális pasit nem lehet kifogni.
Tisztelet a kivételnek, olyan is biztos van, de erre abszolót kevés az esély, hogy megtalálod.
Rengetegnek van kapcsolata, mosolyognak és elhitetik az emberrekkel, hogy minden szép és jó, de ha tudnátok egy -két kapcsolat mögött mi van....
Valaki azt is elnézi, hogy félredgja a párja, csak nehogy botrány legyen belőle.
A másik , aki 44 évesen még senki érdemlegest nem talált és ketyeg a biológiai órája.
Közlöm, valszeg nem is fog.
Tehát a kérdés az, hogy vagy egyedül éled le az életed,vagy egy pasival de legalább pénzes legyen és akkor élvezed a pénzén vett dolgokat.
Köss bele ha nem így van.
De így van, sajnos. Aki nem így lája, az királylány álomvilágban él.
Még egyszer mondom, ritka esetben vannak valóban jó párokn de ez NAGYON RITKA.

válasza:

válasza:Részben egyetértek veled, de én egy jó testű pasit sem tudnék elviselni minden nap, ha nem szeretem, szóval inkább egyedül vagyok.
Munkám nekem is van, tudok magamnak vásárolni és nem kell cserébe valaki baromságait elviselnem.

válasza:#3 Azért olyan hű de sok jó testű
férfi nincsen, pláne nem 34+ életkorban.Meg ugye még legyen mellé pénze is, és akkor kölcsön belőle rád.Sok sikert!Álomvilágban élsz, ha szerinted sok ilyen van.
Pláne, hogy ugye az sem elég, ha van pénze és összejön veled, mert az nem garancia arra, hogy nagyvonalú és fog is rád költeni.

válasza:

válasza:"egyetemet végzett, értelmes egyén"
Hazudsz! Ebből legalább az egyik állításod nem helyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!