Mennyire elítélendő, ha egy kapcsolatban mindkét fél él valami illegális szerrel és együtt szokták csinálni?

válasza:Teljes mértékben.
"csak az életben sok rosszat kaptak ezért időnként így kapcsolódnak ki."
bla bla bla... önámítás iskolapéldája.

válasza:Miért gondolod, hogy a kettő kizárja egymást?
A párom jár 2 éve szakemberhez, én nem.

válasza:

válasza:

válasza:Pont az LSD-vel és az MDMA-val nincs gond ilyen téren.
Előbbit simán lehet 1-2 havonta 1x (persze megfelelő, felelőség körülmények között), az utóbbi esetében viszont célszerűbb hagyni 3 hónapot 2 használat között.
Ne verd nagy dobra, senkinek semmi köze ehhez, és soha nem fog rájönni senki, mivel.
A gyerekvállalásotokhoz sincs köze senkinek, ne foglalkozz a háborgókkal.
Ha már a próbálkozás előtt hónapokkal leálltok a szerekkel, és terhesség alatt se fogyaszt semmit sem a nő, és gyerek mellett pedig soha nem éltek ilyesmivel, amikor ti feleltek a gyerekért.
A "ti feleltek" dolog tudom, hogy az idő 99%-a, de úgy értem, azzal még nincs gond, ha mondjuk rábízzátok később valakire, amikor nagyobb, ti pedig elutaztok, és tripeltek egyet.
Mielőtt bárki nekem esne, hogy mekkora mocskos dolog másra rásózni a gyereket, hogy ők drogozhassanak, nos, nem sokban különbözik, mint amikor azért bízzák másra, hogy kikapcsolódhassanak mondjuk egy wellnessben kettesben.

válasza:Amúgy egy normális helyen, normális világban ezek a szerek elérhetőek lennének terápiás célokra, szakember felügyelete mellett.
De ha nem, hát nem. :)

válasza:19. Csak a tobbseg hasznalo az ilyen szétfolyt agyú zombi vagy valami hiperaktiv bolond , vagy idegbeteg allat...
Ezért nincsennek ezek engedélyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!