Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha valaki kicsit...

Miért baj, ha valaki kicsit pótanyukát is keres maga mellé?

Figyelt kérdés
Vagyis az alapvetően egy érthető dolog, hogy ha valami kényelmes, akkor azt az ember szeretné megtartani. Ha az anyukája megteremtette számára a gondoskodás azon szintjét, ami neki jó volt, akkor vágyhat rá. Annyi idős férfi van, aki anyunak szólítja a feleségét és tényleg jó neki, hogy ott van mellette. Gyerekkoromban az utcánkban is volt egy öreg, akinek meghalt a felesége, néhány hónap múlva hozott egy másik öregasszonyt, mert megszokta, hogy van, aki főz, mos rá. Ez szerintem valamilyen szinten ösztönös dolog is.

nov. 1. 18:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
39 és honnan veszed hogy pizzàt rendelek minden nap? 1000 féle kajaszállito cég létezik àm 😉
nov. 5. 08:32
 42/51 anonim ***** válasza:
41. Általánosságban írtam, nem címeztem senkihez. Nekem mind1 , ha valakinek nyilván van pénze rendes étermi kaját rendelni akkor az az ő dolga.
nov. 5. 08:34
 43/51 anonim ***** válasza:
55%
Hallod báttya, én tényleg őszintén sajnállak,hogy ilyen megkeseredett életed volt és van, hogy egy ilyen világlátás alakult ki benned.
nov. 5. 09:09
 44/51 anonim ***** válasza:
0%
43 Kösz bàttya ✌️ Nem véletlenül alakult ez ìgy 😉
nov. 5. 09:50
 45/51 anonim ***** válasza:
55%
Persze hogy nem. A rossz családi minta sokmindenre választ ad.
nov. 5. 09:53
 46/51 anonim ***** válasza:
Nemhinném hogy az a gond. Normàlis családban nőttem fel :) De köszi a szakértést
nov. 5. 11:56
 47/51 anonim ***** válasza:

35. Én nem a 34-es vagyok, de a kellemes társaság az, amit egy nő vagy akár férfi nyújtani képes, ami miatt érdemes párkapcsolatban lenni. Ha megvannak a közös tervek, közös életcél, és passzolnak is, akkor együtt élik le az életüket.

Válassz olyan nőt, aki még tőled is tôbbet engedhet meg magának, így az sem lesz gond, hogy a másik mit tesz bele a kapcsolatba.

nov. 5. 18:16
 48/51 anonim ***** válasza:
0%
47. Szerintem eleg ha jol erzik magukat egyutt. Miert? Mert a celok valtozhatnak es az elet nem szamithato ki.. eljunk a manak mint sem nyomorult holmi papir formakra adjuk az eletunket..
nov. 5. 18:33
 49/51 anonim ***** válasza:
48, az én alapvető céljaim nem vàltoztak az elúlt 12 évben, 18-tól 30 éves koromig. Persze, változhatnak a célok és két ember ritkán fejlődik egyfelé de céltalanul élni és csak lenni számomra értelmetlen. Innentől a kapcsolat is az, ha csak van, de nem épül.
nov. 5. 20:29
 50/51 anonim ***** válasza:
0%
49. Te ilyen tipus vagy ez is ertheto. Nem celtudatlan mas sem, csak nem olyan katonas kovevesett eletet el .
nov. 5. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!