Megbékélés mindig ilyen nehezen megy?
Figyelt kérdés
Érdekelne ki mikor hogyan tudta vagy nem tudta lezárni magában egy volt szerelmének az emlékét?nov. 1. 23:09
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Ha olyan hatással volt rád valaki, akkor igen.
Én 14 éve nem tudom lezárni egy volt kapcsolat emlékét.
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából ez már 28.éve történt de úgy érzem ma sikerült lezárni ezt az egész fiatalkori első szerelmet
nov. 1. 23:26
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Az már baj! Mi az, ami nem hagy nyugodni?
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Mentálisan te sem vagy egészséges ezek szerint
5/10 anonim 

válasza:

válasza:2 Miért vagy rákényszerülve, hogy másolgass embereket-sosem fogom megérteni.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:5+ Tudtad, hogy a pszichopaták egyik tipikus ismérvét csinálod? Az egyik fő-fő jellemzőjük.
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Sosem volt rám senki ilyen hatással és sosem bánt még így velem senki. Nem kezdtünk bele, mert volt pár akadály. Mindketten akartuk, szinte megőrültünk. Sosem beszéltük meg amit éreztünk. Meghalt ráadásul 1 éve. Azóta sem bírtam elfogadni. Szóval ez nagyon nehezen megy.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:7 Nekem is a másik ember halálhírét költötték, aztán láss csodát, hogy él az illető, a saját szememmel láttam. Ő volt, nem más. Ez pár éve történt..még fel is hivott miután olvasta a kommentemet, és kiderült:D
9/10 anonim 

válasza:

válasza:8+ Szóval, azt mondja a mondás: akinek a halálhírét költik, annak hosszú élete lesz.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:8-cas, ő tényleg meghalt, és vittem neki virágot a sírra tavaly is, idén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!