Anyagias mint a legtöbb nő. Inkább egyedül mint egy ilyennel, legyen az nő vagy férfi.
nov. 2. 07:12
3/25 anonim válasza:
Nem normális. De ha vagytok olyan bizalmas viszonyban, hogy a zsebedben turkál, talán azt a kérdést is ideje feltenni, hogy ő miért csinálja ezt.
nov. 2. 07:21
4/25 anonim válasza:
Menekülj tőle, pénzlenyúló/pénzmániás majom az ilyen.
nov. 2. 07:50
5/25 anonim válasza:
Csak hosszú távon gondolkozik. Nyilván neki fontos ez is hogy később meg tudjon adni mindent. Vagy közös tervei lennének amihez kell hogy neked is pénzed legyen.
nov. 2. 07:56
6/25 anonim válasza:
hát azét én az első 3-4 randin puhatolóznék hogy hogy áll a pénzhez. 30 fölött ez már igenis számít és nem azért hogy lehúzza az ember a másikat, hanem hogy ha komolyra fordul a kapcsolat lesznek rá példák hogy bizony ki kell segíteni a másikat, mégha évente 1-2x (legtöbbször azért ezt a férfi szokta megtenni a nő javára valljuk be) és én sem akarok beleszeretni olyanba, aki minden hónapban elveri az összes pénzét hogy aztán tőlem kuncsorogjon mondjuk akár havi szinten is (nem kajára, hanem valami hülye hóbortra vagy ruha vásárlási fanatizmus kielégítésére mert az mennyire akciós és csak ma estig stb..) Szóval igen, szerintem igenis van köze a másiknak hozzá, noha lehet nem olyan hamar mint amit én hoztam fel példának, de én is csak puhatolózni szoktam. Nem is szokott tetszeni senkinek.
nov. 2. 08:07
7/25 anonim válasza:
Azt írod, ismerkedtek, akkor miért kérdezgeti ezt ÁLLANDÓAN? Adtál már rá neki választ, és úgy hozza fel állandóan, vagy elmismásolod a válaszadást, és ezért hozza fel mindig?
Szerintem teljesen normális, hogy bizonyos kor után az ember ilyen téren is szeretné megismerni a másikat. A pénzügyekben való egyezést és a gondolkodásmódbeli hasonlóságok is vastagon hozzátartoznak egy kapcsolat sikerességéhez, így miért ne lehetne ezekről is beszélni? Hogy ismerd meg a másikat legalább minimálisan, mielőtt teljesen beengeded az életedbe, ha nem akarsz ilyesmiről beszélni? Bocs, de vulgáris leszek: a pi.nádat kinyalhatja, de a pénzügyeidbe csak ne lásson bele? Ne összeköltözéskor (hogy akar ide bárki eljutni enélkül?!) derüljön már ki, hogy totálisan inkompatibilis az életmódotok és pénzügyi kultúrátok? Gondolom , te sem akarod, hogy bárki csődbe vigyen pár hónap alatt, nyilván ő sem...
nov. 2. 08:36
8/25 anonim válasza:
Én ezt sosem fogom megérteni: mindenkinek csak a pénz számít, maga az ember már nem is.
De minek annyi pénz? Egyedül is meg lehet élni, és ha a másik is dolgozik, akkor hol van a gond?
nov. 2. 08:37
9/25 anonim válasza:
Mindkét nemnél előjön ez a jelenség!
nov. 2. 08:40
10/25 anonim válasza:
Fogalmunk sincs hány évesek vagytok és mik a terveitek egymással!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!