Nőknél nincs olyan drive, hogy körítés nélkül szexelni?

válasza:

válasza:Nem nincs ilyen drive. Egyének biztos vannak elvétve, akik képesek így is az aktusra, de nem ez az alaphelyzet. Tudod..a nő lesz terhes, a nő kaphat könnyebben el bármi vackot, neki fájhat, őt hagyják ott mint egy használt zsebkendőt.
A nő legalább annyira nehezen jut JÓ szexhez, mint a férfiak szexhez. Csak ugye a férfi agy úgy gondolja szex szex, jó vót, dopamin, ejakuláció, küldetés teljesítve. A nő meg ott marad sokszor a csúcs közelében (vagy a lehető legtávolabb), se érzelmi juti (szeretve vagyok, látnak, éreznek ENGEM), nincs dopamin, se testi kielégülés. Tehát se felvezetés, se csúcs, se levezetés. Fent marad a szexuális izgalom,a vágy nincs aki levezesse hogy a nő is megnyugodjon. Marad a mérhetetlen csalódás, frusztráció, megalázottság majd az elfojtás.
Cseppet sem egészséges hosszútávon ez egy nő idegrendszerének. Így sokan inkább megválogatják alaposan kivel és mit.
De, van ilyen, csak mint a korábbi hozzászólásokból is láthatod, társadalmilag nem vállalható.
Sem szingliként, házasként, vagy párkapcsolatban élő nőként meg aztán pláne.
Kérdés, hogy miért merült fel benned a kérdés? Ha férfi vagy, és egy ilyen partnert keresel, bíztatni tudlak, hogy tudsz találni. Csak nem könnyű, a fent említett okok miatt.

válasza:Nekem volt már többször ilyen is. Egy kis chatelés aztán amikor egyeztettünk jött hozzám és szex.
A szextárskereső oldalakon azért vannak ilyen nők. Persze ritkább. Azért kell némi bókolás, van akinek több is. Meg elsőre csak beszélgetni akar.

válasza:Mivel nekünk fáj a szex, ha a partner nem megfelelő vagy csak nekünk esik, kétszer meggondoljuk, lefekszünk-e egy kvázi ismeretlennel.
Főleg, hogyha nem érti a "nem" szó jelentését, és megerőszakol.
Ja, és akkor a nő a felelőtlen rbnc - ezt ismerjük.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!