Akik barátságban maradtak az exel az hogy alakult ki, rögtön vagy kellett pár hónap csend no contact a barátság megkezdéséhez?
Figyelt kérdés
nov. 2. 10:39
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem maradtam egy exxel sem barátságban, max semleges.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Miért kellene barátságban maradni egyáltalán? Ismered és ennyi, semmi több.
Volt hogy fel akart hívni magához minden mondva csinált ürüggyel. Nem mentem, besertodott. Azóta volt egy pasija aki drogos és alkoholista, üti veri. Ezt érdemli, mondtam is neki.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem barátkozom velük, vége, lezártam. Nem tartom egészséges dolognak az ilyenfajta barátságot.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Igen volt pár hónap kínos csend, de ugyanaz a baráti társaságunk és ugyanarra laktunk, így sajnos nem sajnos együtt mentünk haza baráti találkozókról is.
Barátság már nem ugyanannyira erős mint 10 éve, de attól még a közelebbi barátaim közé sorolom
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem mindenki váll el qurva anyázva , de nem maradnak barátok ettől függetlenül. Akik utálják mindegyik exüket ott önmagukban is gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!