Mit kéne tennem ezzel a csajjal?
Figyelt kérdés
Kb tíz éve bejövök egy csajnak régen nem nézett ki jól egyáltalán. Azóta felnőttünk és már jól néz ki kb mostanra vállalható csak az a bajom voltak kapcsolatai meg alkalmijai is közben kivétel nélkül vállalhatatlan fiatalabb cigányokkal. Rengeteget nevettünk rajtuk, hogy képes volt idáig süllyedni. Még most is bejövök neki mindig vissza hallom, valamennyire már ő is nekem csak nem tudom megpróbáljuk-e mert ez nagyon nagy szégyen szerintem. Mivel falun élünk és én pont forgalmas helyen lakok. Mindenki ismer mindenkit nem biztos, hogy felvállalnám meg alapból én szeretek programokat csinálni vele meg nem szívesen mozdulnék ki. Az lehet opció hogy csak este járnánk egymáshoz mikor már senki se lát vele vagy hanyaglós a story? Komolyan meg van halva értem barátnője meséli kb hetente mondja.nov. 2. 12:09
1/20 anonim 

válasza:

válasza:Te is csak használni akarod, mint az elődeid.
2/20 anonim 

válasza:

válasza:Ha neki is megfelel a csak szex és más semmi, akkor nincs gond. De ha többet szeretne, akkor finoman koptasd le és hagyd békén. Ja és ne beszéld ki vagy nevesd ki.
3/20 anonim 

válasza:

válasza:Ha igaz egyáltalán amit írtál. Velem lenne ilyen eset,csakis szex kapcsolatba biznek. Ráadásul hogy cigánynak is volt! Komolyat biztosan nem.
4/20 A kérdező kommentje:
Tőlem mindig komolyat akart tíz évvel ezelőtt és most is. Csak ezaz hogy a ruppotlan hülye gyermekekkel mehet a laza kapcsolat anno meg belefér a végtelen szégyen minden velejáróval. Ha megmondanám neki hogy alkalmit akarok pont ő utasítana vissza megtudnák ismerőseink en elashatom magam a szégyenbe szintugy.
nov. 2. 12:27
5/20 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező, te egy szégyen vagy, ahogy a hashtageddel is utalsz rá, és a kérdésed is szégyen :)
Szerintem csajozás helyett inkább szállj magadba, ilyen hulladék személyiségű emberrel értelmes nő nem fog kezdeni, az biztos.
6/20 anonim 

válasza:

válasza:Akit szégyennek gondolok, nem jövök vele össze.
7/20 anonim 

válasza:

válasza:Semmit. Ha lefekszel vele, egy szinten leszel a ruppótlan cigánygyerekekkel, majd egyszer amikor visszagondol ezekre a kalandokra, akkor pont egy kategória leszel a többivel. Ha nem fekszel le vele, megmarad a te méltóságod is.
8/20 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem ne akarj a csajtól semmit. Majd lesz más akit nem fogja zavarni, hogy alkalmijai is voltak.
10/20 anonim 

válasza:

válasza:Olyannal létesítek kapcsolatot, akit nem szégyellek. Ha már most így nyilatkozol róla, szerintem felejtsd el őt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!