Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem exét hogyan koptassa...

Feleségem exét hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés
Van egy közös gyerekük, akinek a születése után a pasi hülye lett. Megromlott a kapcsolatuk, ekkor kerültem én képbe. 5 évig volt titkos szerelmünk, majd kilépett a kapcsolatból. Nehéz döntés volt, mert nem volt hova mennie, és volt köztünk 180km távolság. Azóta összeházasodtunk 8 éves lett a kislány, aki engem tekint apjának és az az exnek eléggé rosszul esik. Az még bonyolítja a helyzetet, hogy a kedvesem szülei az exet kedvelik és mikor mi összejöttünk, a szülei több mint 1 évig nem álltak vele szóba... mert az ex "A Férfi" nekik... mert ő tetőn dolgozik, én meg "csak egy infós" vagyok. Fél éve elkezdett fenyegetni az ex mindenfélével, mert hogy én ellene fordítottam a gyereket... nem akar a kislány láthatásra menni, és mikor jön érte az ipse sokszor sír. Odáig fajult ez a dolog, hogy képes volt 180 km távolról eljönni a munkahelyemhez és mikor kiléptem rögtön elkezdett mocskolni és megígérte, hogy visszaszerzi a lányt és a gyereket is. Nagyon jól keres, sajnos van pénze jó ügyvédre is... A láthatást is ő intézte el. Most mit tegyek? A feleségem már retteg tőle.. pontosan attól, hogy árthat nekem, nekünk. A szüleivel kezd megint fasírtban lenni, mert az anyja megint szeretné hogy engem hagyjon el és jöjjön össze újra a gyerek apjával. Tudom, hogy red flag a gyerekes nő.. de nekem ő hozta el az "igazi szerelmet", minden működik közöttünk, nagyon boldogak vagyunk! Vannak romantikus filmbe illő dolgok is a kapcsolatunkban, eddig ilyenre gondolni sem mertem!

nov. 4. 12:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a feleséged 5 évig csalta a férjét veled úgyhogy 180 kilóméterre voltál. Azért ezt ilyen hosszú ideig fenn tartani is nehéz. Arra ki sem akarok térni, hogy mennyire gerince mind a ketőtők részéről. Nyílván nem tisztem megvédeni a másikat mert ha igaz amit írsz ő meg elhanyagolta a családot. Csak gondolj bele milyen érzés lehet, hogy 5 évig folyamatosan szeretőt tart a párod titokban úgyhogy ott egy gyerek a családban. Nyílván én sem tudnám normálisan kezelni. Ülljetek le beszéljétek meg, hogy a GYEREKNEK mi lenne a legjobb megoldás. Mert itt jelenleg csak ő aki normális bánásmódot érdemel ti pedig köpjetek fel és álljatok alá.
nov. 4. 16:10
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod lekoptatni, joga van látni a gyereket. Gyerektartást és láthatogatást pedig mihamarabb intézzétek el a bíróságon, akár visszamenőleg is. Hátha visszalép, hogy akkor mégse akarja látni.
nov. 4. 16:45
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

gyerektartás csak akkor jár, ha az anya egyedül marad a gyerekkel.

ha új kapcsolata/házasága van másik férfivel. onnan már az új férfi és az anya dolga a gyereket ellátni. akkor már nem jár, kötelező a gyerektartás az apa részéről

nov. 4. 16:58
 24/33 anonim ***** válasza:
97%
23-nak: ez egy baromság amit írtál, ne haragudj. Apuka akkor is fizet gyerektartást, ha anyukának 5 új férje van és amúgy is milliárdos.
nov. 4. 16:59
 25/33 anonim ***** válasza:
97%
23, sok baromságot olvasni itt, de amit te írtál az egyik legnagyobb, amit eddig itt láttam.
nov. 4. 17:08
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
24 és 25, akkor fizessétek, idióták :)
nov. 4. 17:11
 27/33 anonim ***** válasza:
97%
26, ilyen baromságot sikerült leírnod, és te idiótázol másokat? Ha már okos nem vagy, legalább önbizalmad van egy kicsi.
nov. 4. 17:22
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

"A feleségem már retteg tőle."aha, azért hagyja azt amit a szülei művelnek.

Hibádniz a nejed storyja. Oda se adta volna láthatásra a gyereket ilyen háttér mellett, főleg úgy, hogy a gyerek téged tekint az apjának. Szóval két kapura játszik a nejed.

nov. 4. 18:17
 29/33 anonim ***** válasza:
88%

Az apát meg lehet érteni, hogy ki van akadva. Kinek tetszene, ha rájönne, hogy 5 éven keresztül hülyére vették? Az egyetlen büne, hogy nem törödött a családjával, helyette pecázni ment. Nahát. A férfiak jó nagy része ezt csinálja. Nyilván jobban meg kellett volna gondolni, hogy kinek szül az ember lánya gyereket, de nem is olyan nagy baj, mert azért a lakhatás meg volt oldva. Aztán amikor kiderült, hogy asszonyka nem is olyan szent asszony, kirakta a gyerekkel együtt, amit meg is értek. Erre aztán a kislány hirtelen elkezdett félni a saját apjától, akivel addig egy fedél alatt jól megfértek. Nem is értem, hogy történhetett ez meg. Ja de, van egy sejtésem. Egy kisgyerek magától nem fog rosszat gondolni az apjáról. És ezek után még ti vagytok kiakadva, hogy zaklat az ex? Meg hogy látni akarja a gyerekét?

Ha annyira rossz ember lenne, akkor a feleséged szülei inkább örülnének, hogy megszabadultak töle, nemhogy még visszasírják. Gondolkodjatok el ezen, hogy talán ha felnött emberek módjára kezelnétek a dolgokat és tisztelettel állnátok egymáshoz, akkor nem lenne szükség lekoptatásra sem, mert mindent meg lehet beszélni normálisan is.

nov. 4. 20:54
 30/33 anonim ***** válasza:
86%
23-nak: én nő vagyok, van férjem és az exem természetesen fizet a fia után gyerektartást. Férjemnek mi köze ehhez...?
nov. 5. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!