Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden titkot el szokás...

Minden titkot el szokás mondani egy párnak? én többnyire megosztok mindent de van sötét dolog a gyerekkoromban

Figyelt kérdés
pl beszélgettünk az állatokról, hogy szeretem őket, de elég ellentmondásos azzal hogy emlékszek, gyerekkoromban bántottam pár állatot. elég kicsi voltam és tudatlan meg engem is bántottak ugyan bár ez nem kifogás. csak nagyon régóta bennem van hogy bánom. de pl nem akarom hogy emiatt megijedjenek tőlem mert ez egyáltalán nem aktuális

nov. 4. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

9-es, hol olvastad, hogy "pénzért dugatta magát"? Sehol nem írt ilyet. Azt írta, sugar baby volt. Az ilyen kapcsolatnak még csak nem is feltétele a szex, éveken át működő kapcsolatok is lehetnek ezek, ahol sok közös időtöltés, program van akár szexszel, akár anélkül is. Két felnőtt emberről beszélünk itt, azt had tegyem hozzá.

A 7-es ezzel szemben meg leírta, hogy kiskorúakkal szexelt, és hogy ő 95%-ban fizetett is érte. Mindezt Ázsiában, ahol ugye a szexturizmus azért virágzik, mert ott olyan szintű szegénység van, hogy sok embernek ez az egyetlen megélhetése. Ő konkrétan visszaélt ezeknek a nőknek a helyzetével, mellesleg kiskorúakkal is szexelt. Ez konkrétan bűncselekmény. Na, ezért a lepontozás.

nov. 4. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:
A párom az egyetlen ember az életemben, akinek bármit elmondok és nem kell szégyenkeznem se miatta. Az összes exemnél ott volt a szégyenérzet, titkolózás.
nov. 4. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ő konkrétan visszaélt ezeknek a nőknek a helyzetével"

Tehát ha a nők élnek vissza azoknak a férfiak nyomorával, akik nem szuperszexi fejjel születtek, az viszont bocsánatos, sőt, egyenesen dícséretes. Ezeknek a férfiaknak kellene szégyellniük magukat amiért mégis hozzájutottak a szent puncihoz. Értem.

nov. 4. 19:35
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
13, Kiskorúak ellen elkövetett szexuális bűncselekmény, büntetőjogi kategória, mit nem értesz? Ne keress már párhuzamokat, ahol nincs! Igen, annak nemhogy szégyellnie kéne magát, de börtönben a helye, aki kiskorúak ellen követ szexuális bűncselekményt.
nov. 4. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:

3

Szegény pár

nov. 4. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Vótmááán
nov. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!