A párom miért csak akkor ad magára amikor egyedül megy valahova?
Amikor velem jön el pl: boltba vagy kisérem el el valami hivatalos ügyet intézni akkor soha nem ad magára. Kócos több napja mosatlan haj, semmi smink, melegítő, meg valami nagyobb buggyos pulcsi.
Amikor egyedül megy mondjuk ugyan ezekre a helyekre akkor haj frissen mosva kivasalva, sminkelve és valami értelmes ruha.
Egyszerűen nem értem mellettem miért nem ad magára. Vagy elképzelhető, hogy ilyenkor találkozhat valaki mással és azért teszi? Ha szóvá teszem ezt neki, hogy olyan helyre megyünk, hogy kicsit adjon már magára akkor meg jön a duzzogás, hogy miért nem felelek meg így neki stb… ha mondom ezt is, hogy egyedüli útjain mindig ki van csípve akkor meg azon is veszekszik és én miért merem ezt neki szóvá tenni.

válasza:

válasza:Nőként válaszolok. Megértelek téged, és régen én is beleestem ebbe a hibába. Elkényelmesedtem kicsit, szerintem azért, mert a páromat annyira megszoktam, és olyan biztonságban éreztem magam mellette, hogy slamposabban is komfortosan éreztem magam mellette.
Szerencsére nekem volt egy wake up call, és nekiálltam jobban megerőltetni magam. Otthonról dolgoztam már akkor is, de ugyanúgy hajat mostam, sminkeltem, mintha elmennék otthonról. Illetve az otthoni ruháimat is normálisabbra cseréltem.
Nekem sosem szólt a párom, mégis nagyon sajnáltam, hogy egy időben erre nem figyeltem eléggé. Ha szólt volna, akkor meg szerintem azonnal változtattam volna, mert fontos volt nekem és tetszeni akartam neki. Már nem vagyunk együtt, de az új kapcsolatomban erre odafigyelek már tudatosan. Sokszor fáradt vagyok, de eszembe jut, hogy ez miért fontos, és akkor is megerőltetem magam, hogy kinézzek valahogy, még ha nem is csinálok meg mindent.
Nem gondolom, hogy a párodnak van valakije, bár én csak magamból indulok most ki. Szerintem belekényelmesedett. Tanácsot nem tudok adni, hiszen te már szóltál neki, de nem fogadta jól. Remélem, azért megoldódik a helyzet!

válasza:Köszönöm a válaszokat!
Hogyan tudnám vele akkor ezt éreztetni, hogy ne vegyen ennyire készpénznek?
Szóltam neki érte igen mert rosszul esik, hogy villoghatnék, hogy milyen szép nő virít az oldalamon (amit mondtam is neki) közben pedig tényleg csak akkor ad magára ezek után is amint egyedül megy valahova.
Hogyan kezdjem el vele éreztetni, hogy márpedig legyen kedves mellettem nem úgy kinézni mint egy “szopott gombóc” amikor én se teszem ezt főleg mellette… engem pont akkor nem érdekel annyira amikor egyedül megyek. Nem akarok én tetszeni senkinek ő ezek szerint igen.
Hogyan kezdjem el vele éreztetni a dolgot, hogy nem vagyok én annyira fix neki mint gondolja és ha én megteszem érte akkor ő is tegyen értem, de a kapcsolat ne menjen rá… Akinek van ötlete kérem ossza meg velem. Köszönöm.

válasza:4, nem tudom, esetleg amikor csinosan felöltözik bókolni neki? De úgy rendesen kifejezni, mennyire tetszik neked, milyen jó ez a ruha rajta, milyen jó ma a sminkje.
Esetleg elhívni randizni többet? Virágot vinni neki csak úgy? Nekem nőként ez segítene egyedül, hogy érzem, hogy nőként tekintenek rám, tetszem valakinek, és emiatt még inkább tetszeni akarok neki.
Persze, ha ez mind megvan már, megdicséred ha felöltözik, ha sminkel, elviszed randizni, meg szoktad őt lepni csak úgy, és már beszéltél is vele erről, akkor nincs más ötletem.

válasza:

válasza:Bókolok neki folyamatosan! Volt időszak az elején, hogy mondtam neki ne sminkeljen otthonra csak úgy mert azért nagyon pattanásos (igazam is lett és csak úgy otthonra nem sminkelt).
Leültünk beszéltünk erről még 1x most már ad magára, ha megyünk valahova. Kíváncsi leszek ez meddig marad fent. De ugyanúgy sminkel még mindig, ha egyedül megy még a kisboltig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!