Nők, akik szeretnétek gyereket, de nem találtok apát, férjet, mi tartja a lelket bennetek?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy női oldalról hogyan élitek meg, hogy szeretnétek gyereket, de nem találtátok még meg hozzá az apát, férjet. Nekem 34 éves férfiként nem is az fáj legjobban, hogy nincs párom, hanem hogy nem látom a reményt valakiben, hogy tőle lesznek gyerekeim. Randiztam olyan lánnyal is, akiről utána kiderült, hogy nem szeretne gyereket. Ez nagyon le tud lombozni. Néha amikor boltban látok babaruhát vagy játékokat kicsiknek, akkor elszorul a szívem és nagyon elszomorodom a gondolattól, hogy mi lesz, ha nem lesz gyerekem. Számomra az életem egyik legfontosabb vágya, hogy legyen gyerekem. Ti hogyan tartjátok a lelket magatokban, hogy lesz gyermeketek és találtok hozzá megfelelő apukát?nov. 15. 20:43
1/17 anonim 

válasza:

válasza:Nem a gyerekhez kell házastársat szerezni, hanem olyan embert kell, hogy találj, akitől szeretnél.
2/17 anonim 

válasza:

válasza:Még van kb 10 éved, nem kell már most sírni.
4/17 anonim 

válasza:

válasza:30 leszek idén, ha 33 éves koromig nem jön olyan kapcsolat, amibe reális közelségben van a gyerekvállalás, akkor magam vállalok. Nőként ez is opció.
5/17 anonim 

válasza:

válasza:Mitől lenne jobb az életed, ha lenne gyerkőc? Őszintén kérdezem, nem kötekedésből. Attól többnek éreznéd magad, sikeresebbnek?
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Spermabank, de csak olyan ondó kell, ami bizonyíthatóan gigachadtől származik. Alacsony, kopaszodó, nagyorrú, elálló fülű, elálló fogú, vörös hajú NEM!
7/17 anonim 

válasza:

válasza:34 évesen férfiként még nagyon fiatal vagy, hogy leírd magad, neked nem ketyeg a biológiai óra. A férjem első gyereke akkor született, amikor ő 37 éves volt (és nem voltak régóta együtt az anyával), én pedig akkor szültem neki, amikor 48 éves volt.
8/17 anonim 

válasza:

válasza:Bennem az, hogy megvédem a gyerekeimet azzal, hogy nem születnek meg akkor, ha nincs megfelelő apjuk.
9/17 anonim 

válasza:

válasza:#1 Igazad van, de ha máshonnan nézzük, a kettő végülis ugyanaz.Aki akar gyereket, az a megfelelő embertől akarja.Aki meg nem akar, az meg teljesen mindegy kivel van, nem akar és kész.
10/17 anonim 

válasza:

válasza:Had kérdezzem meg, te férfiként miért akarsz gyereket?Mit fogsz vele csinálni?Mit biztosítanál a feleségednek, hogy akarjon pont tőled gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!