Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbálkoznak be nálam a...

Miért próbálkoznak be nálam a munkatársaim?

Figyelt kérdés
Miközben tudják hogy van párom 15 éve, ismerik is. Én semmilyen jeleket nem küldök feléjük hogy nyitott lennék, ennek ellenére minden évben előfordul hogy bepróbálkozik a semmiből valamelyik.
dec. 11. 10:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Nehéz dolog is jócsajnak lenni...
dec. 11. 10:55
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Minden nőnél folyamatosan bepróbálkoznak a pasik, ha jól néz ki akkor annál több.
dec. 11. 10:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám, hogy minden nőnél, mert van akinek olyan a nézése is, hogy ölni tudna vele , de a legtöbb nőnél tényleg bepróbálkoznak. És nagyon nem érdekli, hogy neki is meg neked is van párod esetleg. Próba szerencse. Ennyi.
dec. 11. 12:33
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Mi az a bepróbálkozás konkrétan? Lehet csak laza flörtről van szó és pont úgy vannak vele, hogy nincs tétje mert tudják foglalt vagy és csak az izgalom kedvéért flörtölnek egy szép nővel.
dec. 11. 12:50
 5/22 A kérdező kommentje:

Hát volt aki behúzott az irodába és meg akart csókolni. 🙄 vagy volt aki írogatott viberen hogy munkaután összefuthatnánk. 😂😂

Az már csak mellékes hogy valaki pl drágámnak hív mindig.

dec. 11. 13:07
 6/22 anonim ***** válasza:
De amúgy rendesen le is koptatod őket? Mármint nekem az jön le ebből, hogy azért hagyod őket valameddig elmenni
dec. 11. 13:09
 7/22 A kérdező kommentje:

Bunkó nem vagyok, de egyértelműen megmondtam eddig mindig hogy én semmit sem szeretnék!

Volt aki azt mondta azért hitte azt hogy lehet valami mert raktam fel nyaralós, fürdőruhás fotókat! 😅 Én se értettem..

dec. 11. 13:13
 8/22 A kérdező kommentje:
De volt aki új volt, és elso találkozás után megjelölt a közösségi hálón, és egyből bepróbálkozott. Pedig ott is nyilvános hogy kapcsolatban vagyok. Egyébként még azt se mondhatnám hogy extra jó nő vagyok. 😅
dec. 11. 13:16
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát ez így tényleg fura. Kábé milyen munkahelyet, pozíciókat kell elképzelni?
dec. 11. 14:20
 10/22 A kérdező kommentje:
Általánosságban irodai, de nem csak irodista próbálkozott be eddig..
dec. 11. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!