Miért próbálkoznak be nálam a munkatársaim?
Figyelt kérdés
Miközben tudják hogy van párom 15 éve, ismerik is. Én semmilyen jeleket nem küldök feléjük hogy nyitott lennék, ennek ellenére minden évben előfordul hogy bepróbálkozik a semmiből valamelyik.dec. 11. 10:52
2/22 anonim 

válasza:

válasza:Minden nőnél folyamatosan bepróbálkoznak a pasik, ha jól néz ki akkor annál több.
3/22 anonim 

válasza:

válasza:Azt nem mondanám, hogy minden nőnél, mert van akinek olyan a nézése is, hogy ölni tudna vele , de a legtöbb nőnél tényleg bepróbálkoznak. És nagyon nem érdekli, hogy neki is meg neked is van párod esetleg. Próba szerencse. Ennyi.
4/22 anonim 

válasza:

válasza:Mi az a bepróbálkozás konkrétan? Lehet csak laza flörtről van szó és pont úgy vannak vele, hogy nincs tétje mert tudják foglalt vagy és csak az izgalom kedvéért flörtölnek egy szép nővel.
5/22 A kérdező kommentje:
Hát volt aki behúzott az irodába és meg akart csókolni. 🙄 vagy volt aki írogatott viberen hogy munkaután összefuthatnánk. 😂😂
Az már csak mellékes hogy valaki pl drágámnak hív mindig.
dec. 11. 13:07
6/22 anonim 

válasza:

válasza:De amúgy rendesen le is koptatod őket? Mármint nekem az jön le ebből, hogy azért hagyod őket valameddig elmenni
7/22 A kérdező kommentje:
Bunkó nem vagyok, de egyértelműen megmondtam eddig mindig hogy én semmit sem szeretnék!
Volt aki azt mondta azért hitte azt hogy lehet valami mert raktam fel nyaralós, fürdőruhás fotókat! 😅 Én se értettem..
dec. 11. 13:13
8/22 A kérdező kommentje:
De volt aki új volt, és elso találkozás után megjelölt a közösségi hálón, és egyből bepróbálkozott. Pedig ott is nyilvános hogy kapcsolatban vagyok. Egyébként még azt se mondhatnám hogy extra jó nő vagyok. 😅
dec. 11. 13:16
9/22 anonim 

válasza:

válasza:Hát ez így tényleg fura. Kábé milyen munkahelyet, pozíciókat kell elképzelni?
10/22 A kérdező kommentje:
Általánosságban irodai, de nem csak irodista próbálkozott be eddig..
dec. 11. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!