Ha hármas szexet (2nő 1ffi) szeretne a barátom, akkor biztosan nem szeret?
Figyelt kérdés
Több mint féléve vagyunk együtt. Beszélgettünk a vágyainkról, ő pedig elmondta, hogy 3-t szeretne, mert még sose próbálta.
Szerintem nem szeret, ha erre vágyik. Vagy lehet kevés vagyok a számára?
dec. 11. 11:19
11/13 anonim 

válasza:

válasza:"ő pedig elmondta, hogy 3-t szeretne, mert még sose próbálta."
Dehogy nem próbálta, csak most te vagy a porondon, és jól érzed-nem szeret.
12/13 anonim 

válasza:

válasza:Az exem is felhozta, bár ő nem friss kapcsolatban. Én élből nemet mondtam, ő próbált rábeszélni, én meg összepakoltam és azóta ex. Fél év után nehogy már olyan unalmas legyen a szexuális életetek, hogy fel kelljen dobni. Egyet javaslok. Ha téged nem érdekel az "édeshármas", akkor hagyad a fickót.
13/13 anonim 

válasza:

válasza:Mondd meg neki, hogy csak akkor mesz bele, ha elotte kiprobaljatok 2 ferfi-1 no valtozatot. Ne csak neki legyen meg jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!