Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapestiek! Ti gyakran...

Budapestiek! Ti gyakran láttok ismert embereket olyan helyeken akár, ahol le is tud.játok őket szólítani? Van valaki, akiről többen írták már, hogy különböző helyeken látták, csak ezért vagyok rá kiváncsi.

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy szerelmes vagyok valakibe, aki ismert, mert azért úgy is csak lehurrogna mindenki.

De nem olyan rég felfedeztem valakit teljesen véletlenül(pedig már régóta ismertebb) és azóta nem megy ki a fejemből.

Nyilván elolvastam róla szinte mindent amit találtam és többen is írták hogy random helyeken látták és váltottak vele pár szót stb...

Konkrétan többen írták, hogy ők mentek oda hozzá.

Tényleg ennyin múlik, hogy ha valakit, aki ismert meglátsz, akkor ha budapesti vagy, akkor van esélyed hogy legalább bepróbálkozz nála, míg ha vidéki vagy, akkor abszolút nulla esélyed van arra, hogy valaha a közelébe férkőzz?

dec. 11. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem azon mulik hogy hova valosi vagy a szerencsén mulik, elmondhatod ki az privibe én nem hurroglak le.
dec. 11. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Látni időnként, de felesleges leszólítani. Egyrészt ők is emberek, joguk van a magánélethez, s már a kisf.szuk is tele van a sok idiótával aki azt hiszi csak azért már látt a a TV-ben akkor máris ismerőse, vagy bármit is tudna a valóságban róluk. Tudják kezelni az ilyen helyzeteket, eleresztenek egy műbájmosolyt, de közben azt várnák mikor szakad már le róluk a "kedves" rajongó.

Ha csak köszönsz, pár normális mondatot váltasz velük semmi gond, de észre kell tudni venni mi az ami már sok és olyankor elköszönni. Nem azért megy boltba, színházba, vagy bárhova mert annyira barátkozni, ismerkedni akarna.

dec. 11. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, ha csak leszólítod, tuti nem lesz vevő semmire. Inkább valami véletlen szitu kell, amiben úgy teszel, mintha nem is ismernéd, aztán hátha neki leszel szimpi.
dec. 11. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Pfff... budapestiként is csak minimális erre az esély. Az elmúlt 10 évben szerintem két ismert embert láttam összesen.
dec. 11. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
A Camponába jó párszor láttam RTL-ből ismerteket.
dec. 11. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért nem mondom,hogy gyakran, dehogy úgy előfordul. Nem érdekelnek. Meg a legtöbbhírességetnem ismerem,nem követem a celebvilágot, nem szeretem a magyar zenét, néhány youtibert ismerek, és ennyi.
dec. 12. 01:31
 7/9 A kérdező kommentje:

1 hat hogyne azon múlna...

megyeszékhelyen hogy van erre esélyem?

Az említett személyt látták többször szórakozóhelyen, étteremben, az utcán amint oda megy ahol dolgozik, üzletben...

és ez mind Budapest.

Félreértés ne essék, én leszarom a celebeket és ő igazából nem is az

Csak ismert

De érte odavagyok már régóta

dec. 12. 02:14
 8/9 A kérdező kommentje:
2 és az én kisf.aszom ne legyen ki amikor nonstop odajonnek hozzam a férfiak az utcán, plázában, kávézóban, a mekiben...?
dec. 12. 02:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel sokat jövök-megyek a városban, előfordult már jó párszor, főleg Budán és a XIII.kerületben, a többi helyen ahol sokat jártam, nem találkoztam még senkivel. Pl Újbudán, Zuglóban, Nyírpalotán, de még a belvárosban is ritkán. Úgy látszik ezek annyira nem menők a hírességeknek
dec. 14. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!