Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok hölgyek, szingli...

Mit gondoltok hölgyek, szingliként benne lennétek egy olyan kapcsolatban, ahol a partneredet le dominálod?

Figyelt kérdés
dec. 24. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
dec. 24. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
fii
dec. 24. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem
dec. 24. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:

A kérdés eleve rossz, hiszen szingliként bármilyen párkapcsolatban lenni nem lehet. Aki párkapcsolatban van, az nem szingli.

Talán ha azt kérdezted volna, hogy "Szingli nőktől kérdezem: El tudnák magukat képzelni egy olyan párkapcsolatban, hogy a partnerüket dominálják?", úgy lenne értelme.

dec. 30. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Rendben van, hogy teljesen a nőnél van a 100%-os kontroll, hogy szül-e egy akármilyen kapcsolatban vagy házasságban vagy akár szingliként gyereket?

Pl. ha genetikai vizsgálat kimutatná, hogy csak degenerált gyereke lehet, ő ettől simán megteheti, hogy ennek ellenére szül egy fogyatékos csemetét, akit egész életében eltartani kell. Vagy ha az apa nem akarja a gyereket és egyáltalán nincs pénze gyerektartásra,...

Másnak es feltünt, hogy több pénze marad szingliként?

Negyedik hónapja vagyok egyedül, és azóta több pénzem marad hó végén. Azelőtt sem nélkülöztünk, de most mégis jobban állok annak ellenére, hogy mindent egyedül fizetek. Annó albérletben éltünk, ami 80ezer volt, azóta elköltöztem és egyedül fizetek 60ezret. Főzni sem...

Volt már olyan, hogy az egyik párodtól akartál gyereket, akik előtte/utána voltak, azoktól viszont nem, és szingliként sem?

Olyanoktól kérdezem, akiknek nem lett végül gyereke, mivel ha lett, az onnantól kezdve már más történet.

Masnak is iyen szokott lenni szinglikent az elet? (20/L)

Furcsa érzés hogy most nincs ott mellettem mindig valaki szinte öt éve folyamatosan kapcsolatban élek és most egy ideje (3ho) kb. külön vagyunk a barátommal és olyan mintha nem lenne értelme az életemnek nem arra gondolok hogy depressziós vagyok vagy nehezen viselem a...

Kapcsolat utan szakitaskot meddig erzitek jol magatok szinglikent?

Itt nem a szakitas fajdalmara gondolok hanem h egy hosszu kapcsi utan nyilvan kicsit jo egyedul lenni, baratokkal stb. de mikor kezditek azt erezni h nem akartok mar egyedul lenni? Tudom valtozo de 🤷🏽‍♀️

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!