Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim! Mit reagálnátok...

Hölgyeim! Mit reagálnátok akkor,ha több évvel a szakítás után,ismét beszélgetnétek az akkori szerelmetekkel,viszont mikor elöször mentek kettesben színházba, akkor észrevennétek,hogy a pasi viseli a gyűrüpár saját felét,amiben a nevetek van?

Figyelt kérdés

Nem volt eljegyzés, csak az összetartozás miatt csináltattuk,de mindkettő nálam van. Ahogy akkor mondta,"vigyázzak rá én".

Anno ő szakított az első mélypontnál,de hihető magyarázatot sosem kaptam. De most talán van némi remény.

A függetlenség napjában is volt egy ilyen jelenet. 🙂

jan. 7. 00:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Hogy viseli, ha mindkettő nálad van? Nem beszélgetnék és nem mennék színházba olyannal, akivel már szakítottam. Ő már a múlt.
jan. 7. 01:01
 2/11 A kérdező kommentje:

1# Hol írtam olyant,hogy neki is viselni kellene?

Ez egy jelzés,hogy az érzéseim még mindig megvannak, és a többi rajta múlik.

jan. 7. 01:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pont ezzel fogod elriasztani.

Egyelőre csak örülj neki, hogy kaptál második esélyt. Azt írod, hogy évek teltek el. Ő is változott, te is. Állj úgy a dologhoz, mintha egy új nővel ismerkednél. Ne ronts ajtóstól a házba! Ne azt várd, hogy ott folytatjátok, ahol megszakadt! Ismerd meg újra, beszélgessetek sokat, fedezd fel a változásokat, és szép lassan, fokról fokra halajd.

Majd a többedik randin érdemes esetleg szóbahozni, hogy te őrzöd még a gyűrűt.

jan. 7. 06:16
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

Ha szakítok valakivel, akkor nem beszélgetek utána vele, színházba meg pláne nem megyek vele.

Mégis mi a szarnak tartani a kapcsolatot, ha egyszer nem működött?

jan. 7. 07:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vedd fel első találkozásra. Majd ha érzed, hogy kezd nyitottabb lenni ő is, akkor felveheted, mondjuk ha már randiztatok 4-5 alkalommal, akkor szerintem aranyos gesztus lenne.
jan. 7. 07:32
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

"észrevennétek,hogy a pasi viseli a gyűrüpár saját felét,amiben a nevetek van"

" mindkettő nálam van"

Hogy veszi fel, ha mindkettő nálad van?

jan. 7. 08:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nagyon erőltetett mézesmázaskodás, performatív "mégmindigannyiszeretlek" lenne, mint egy gagyi romantikus regény. Nem ezzel bizonyítja, hogy még mindig szeret / nem felejtett el, hanem a mindennapi tetteivel.
jan. 7. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:

6-en se ertem

Masreszt, olyannal biztos nem kezdenem ujra, aki mindenfele magyarazat nelkul szakitott velem. Mire szamitasz most?

jan. 7. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:
6-8: ő a férfi. Csak sikerült úgy fogalmaznia hogy ne legyen érthető.
jan. 7. 10:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Látjátok, megint előjön, hogy nem a kérdésre válaszoltok, hanem elkezdetek kombinálni, miután elolvastátok a kérdés leírását. Ki írt olyant, hogy neki fel kéne venni a gyűrűjét? (írtam a 2-esben is) Nem ez a kérdés, hanem, hogy egy ilyen jelzés vajon merre vinné dolgainkat?

Anno a Covid tette tönkre a kapcsolatunkat, őt pedig intenzíves nővérként nagyon megviselte ami ott akkor történt, kevesen is voltak, mert aki nem volt hajlandó beoltatni magát az elküldték, szinte alig volt otthon. Akkor ott nagyon magába fordult, de ez megvolt minden kolléganőjénél, és kellett pszichológus segítsége is.

Lényeg, hogy nem ajtócsapkodásos szakítás volt, hanem akkor nem akart pasit maga mellett, csak a gyerekeit.

jan. 7. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináljunk ha a párommal vagyok mindig kettesben mert nincs más társaságunk?

Eléggé bepunnyadtunk pedig 29 évesek vagyunk még csak.

Főnököm többször utalt arra hogy munka után ebédelhetnénk kettesben. Randira akar hívni?

Amióta tudja hogy mindketten ugyanazt szeretjük, többször szóbahozta. Drágább étteremről van szó, ha ez számít.

Miért lehet az hogy nekem tetsző pasival kettesben zavarban vagyok, más nekem tetsző pasival meg nem?

Most csak azokat a pasikat nézzük akik tetszenek. Vannak akikkel jól érzem magam milliot beszélunk nevetünk kettesben is, velük inkább társaságban szűnik ez meg, tehát ha mások is vannak körülöttünk akkor nem merek semmit kb át se ölelni kezét se fogni, tartok...

Ebben az esetben megfelelő reakció, ha nem feltűnően, de kerülni kezdem az egyik kollégámat, hogy ne maradjunk kettesben? Nem akarok...

Az elmúlt időszakban közelebb kerültünk egymáshoz, határozottan meg van a vonzalom is. Eszembe sem jutott, hogy foglalt lehet. Azonban kiderült véletlenül egy beszélgetés alkalmával, hogy házas.(Nem tőle tudom, egy másik kollégától.) Azt érzem, hogy egy kis...

Hogyan nyissak fele ha sosem vagyunk kettesben, es azt hiszi nem tetszik nekem?

Mindig vannak korulottunk en masok elott nem tudok ugy vele beszelgetni mintha kettesben lennenk es nem is akarom hogy kideruljon hogy akarok tole valamit. Azt hiszi nem tetszik nekem pedig igen. De hogyan adjam ezt a tudtara hogy masok ne vegyek eszre csak o? 23N

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!