Barátnővel jobb az élet, akkor vannak tervek, motiváltabb az ember?

válasza:

válasza:Mérlegelni kell! Mi éri meg neked, mik a tervek? A párkapcsolat házasság akkor működik, ha két hasonló gondolkodású, anyagilag egy szinten lévő külsőleg is passzoló emberek találkoznak! Más esetben csak ráfizetés, csalódás és kidobott pénz +idő ami nem jön vissza! Tudom ezek nehéz dolgok, de én csak a realitást írom! Ajánlom olvasni Orvos - Tóth Noémi Örökölt sors című könyvét, Gary Chapman 5 szeretetnyelv.🙏 Mind hasznos, fontos az önismeret!
Sok sikert!🙋♀️ 36/N

válasza:Terveim amúgy is vannak, sőt, mióta nincs nőm, tudok a jövőmre gondolni és hosszabb távra tervezni.
Mondjuk lehet, h benne van, h a piáról is leszoktam :D

válasza:Ha egy jó kapcsolatot feltételezünk, akkor persze, jobb párkapcsolatban.
De ez nem ennyire fekete-fehér azért.
A kapcsolatban élők élete sem olyan mint a filmekben, ugyanúgy vannak gondok és problémák, csak más jellegűek mint egy szingli esetében.
Egyébként az elköltözést erősen javaslom, az önállóságnál és annak tanulásánál jobb dolog a világon nincs, ráadásul sokkal kelendőbb egy olyan férfi aki egyedül él és menedzseli az életét, mint az, aki otthon lakik a mamával.

válasza:

válasza:

válasza:Ha neked nincsenek terveid, motivációid, stb, akkor megnyugodhatsz, mert majd a csajodnak már biztosan vannak és lesznek ilyenjei, az tuti és legtöbben közülük csak ehhez keresnek egy megfelelő szponzort, baleket, akit jól bepalizhatnak, kihasználhatnak, stb. A pénzen és a szexen kívül nem nagyon érdekli őket semmi más, természetesen ebben a sorrendben és az idő előrehaladtával leginkább már csak az elsőre koncentrál mindegyikőjük.
Amíg nincs senkijük, sajnáltatják magukat, eljátszák, hogy mennyire elesettek, mennyire rossz nekik így egyedül, hogy nincs nekik kihez hozzábújni, bla..bla, majd miután behálóznak valakit, megkapnak valakit, már jön is a pálfordulás, a vérszívás, a kihasználás, bűntudatkeltés, stb. Mennél többel kerülsz kapcsolatba, annál jobban ki fogod tudni ismerni ezt a fajta működésüket. Valójában örökké idegenek maradnak a számunkra, akár mennyit is éltünk velük együtt, mert őszinte szeretetre képtelenek.

válasza:

válasza:További kérdések:
Egy huszonéves lány hetek óta azt csinálja, hogy különféle közösségi médiás sztorikban különféle dalszövegeket, idézeteket posztolgat, amiben egyik nap halálosan szerelmes, utána lehordja a férfit mindennek, majd újra ő élete mindene, majd egyszer ő a hibás utána a...
Jelenleg egy hosszútávú kapcsolatban vagyok, lényegében az eddigi felnőtt életünket együtt töltöttük, volt benne középiskola, távkapcsolat egyetemmel fűszerezve és mindenféle extra dolog. Így mindenben ott voltunk a másiknak, ezáltal nem is tudom elképzelni az életem...
Van egy 30-as beli férfi, aki bele volt zúgva egy nőbe, aki viszont kapcsolatban volt, másik városban élt, idősebb volt, de a férfi ezt a nőt különlegesnek tartotta. Közben a lakóhelyén van egy jóval fiatalabb lány, akivel jól elvoltak, találkozgattak, kirándultak,...
Tegyük fel, adott egy férfi, aki nem való apának. A nő is tudja, hogy a férfi nem maradna örökre vele, ennek ellenére - mivel úgy érzi ketyeg az óra - őt választja, és neki szül majd gyereket, mert: 1. Jóképű férfi -> a gyerek valószínűleg jó géneket örököl...
Könnyen találsz neked megfelelő, normális fiút?
Mi az oka szerinted?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!