Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon az itteni női vélemények...

Vajon az itteni női vélemények úgy általánosságban vett női véleményeket reprezentálják?

Figyelt kérdés
... vagy inkább a nők egy megkeseredett rétege alkotja az itteni "női véleményeket"?
jan. 23. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Vajon az itteni férfi vélemények úgy általánosságban vett férfi véleményeket reprezentálják?

Minden férfi ilyen férfiatlan hisztérika? Jaaaaj.. nem jut nő....!

.. vagy inkább a férfiak egy megkeseredett rétege alkotja az itteni "férfi véleményeket"?

jan. 23. 10:11
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Nok neveben irnak ferfiak..
jan. 23. 10:12
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
A gyakorit látogató nők közül sem mindenki válaszol ebben a rovatban, hát még minden kérdéshez. Szóval nem, az itt olvasott válaszok semmilyen formában sem reprezentatívak.
jan. 23. 10:19
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
3. Valojaban nektek nem valaszolnak uzenetben akire ra irtok, mert nonek gondoljatok , de igazabol ferfiak..
jan. 23. 10:21
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Ha az itteni női vèlemènyeket nèzzük, akkor èn egy olyan pasi vagyok, aki a kezèt nem fogta mèg meg egy nőnek - mindössze azert, mert a női társadalomkritikám nem tetszik.

Valójában azonban erről az oldalról 2 nővel is jártam. Sőt, az egyik ebben a rovatban talált rám.

jan. 23. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

5. Tini korodban meg nem volt ilyen kritikad nyilvan..

Mi a francot csinaltal 10-15 evig ?

Hirtelen 30 + evesen eszedbe jutott hogy kellene no? Mindenki ugyan annyi esellyel indul, ja nem a jobb kepuek tobbel , de a lanyok sem mind csak a nagyon jokepuekkel altak csak szoba...

Ez olyan mint ha evekig nem mozogta. Volna , es azon csodalkoznek hogy 100 meter futas utan kikopom a tudomet..

jan. 23. 10:27
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Ebben a kategóriákban a kommentek kb 10% az én véleményem tükrözi, mert mindig sokat kommentelek mindenhová. Én magamat nőnek kiadó férfi vagyok. Ebből tudsz következtetni, hogy mennyi relevanciája van az itteni női válaszoknak.
jan. 23. 10:28
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Én is éltem át kudarcokat, csalódtam párszor, de ettől függetlenül nem veszem a férfiakat egy kalap alá, nincs rossz véleményem róluk általánosságban, nem szokásom általánosítani és rávetíteni a negatív tapasztalataim a férfiakra, nálam mindenki tiszta lappal indul. Véleményt alkotni az adott személyről szoktam, szóval a válasz a kérdésre, határozott nem.
jan. 23. 10:29
 9/15 A kérdező kommentje:

8as: amúgy érdekes, mert én úgy általában az emberekből ábrándultam ki.

Csak ez heteroszexuális férfiként nem a férfiakra vetül ki...

jan. 23. 10:38
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
9. A gyengek elhullanak.. aki tul erzekeny az nem eli tul ezt a vilagot.
jan. 23. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Általánosságban kijelenthető, hogy aki nem talál társat, az csak a saját hibájából van?

Ez most kicsit elméleti kérdés, azért gondoltam, hogy feltegyem, mert igazából sok élethelyzetre rá lehet mondani, hogy az illető saját hibájából van benne, de mégis sokan ezt meg is kérdőjelezik. Például ilyen erővel azt is lehet mondani, hogy aki szegény, az maga...

Mit jelenthet a srác mondata? Általánosságban irta vagy gondolt valakire?

Négyen voltunk, egyik srác az étteremből később jött ki utánunk, egyik haverja viccelődött, hogy biztos elcsábította a pincér néni. Másik srác elkezdi ilyenek ezek a nők. Általánosságban mondta vagy valakire gondolt? Annyi, hogy egyedül voltam nő velük. Pár napja...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!