Lányok! Mi a különbség az edzőteremben aközött ha egy srácnak csak a fizikumát nézegetitek elismerően és aközött ha odáig vagytok érte?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem odavannak érted a lányok.
Te is látod magad a tükörben, helyesebben folyton nézegeted.

válasza:3. Persze bepucsit..
A legtobb no nem csinal ilyen izlestelen dolgokat..

válasza:

válasza:Szerintem ez mindenkinél más. Én speciel, amikor jártam terembe, nem nézegettem senkinek sem a fizikumát, mert engem a saját egészségem érdekelt, nem a kidolgozott testek. Szóval ha én ott vkit nézek, annak 3 oka lehet:
1. Tetszik.
2. Van rajta valami fura.
3. Azt hiszem, ismerem valahonnan, de nem tudom, hogy honnan (vagy hasonlít vkire, akit ismerek, és nem tudom hirtelen, kire) és ezen filozofálok.

válasza:Én mióta edzek a pasiknak a fenekét nézem meg elsőnek, hogy mennyire kerek nekik.
Volt mikor el kalandozott a tekintetem mikor rám nézett gyorsan másfelé néztem😅

válasza:A tobbseg az mindig kezdo.. tehat girnyo vagy kover ember.. akiknek tobb honap mig elernek valami latszolagost..
Aki meg ki van mar tesizve az se biztos hogy mindif olyan volt, plusz manapsag sokan vesznek szteroidot mert gyorsabban fogynak , szaradnak le es uzmosodnak.. neha meg atlagos gyurosoknak kinezok is nyomjak a cuccot..

válasza:További kérdések:
Régen úgy gondoltam ez az élet rendje. Nem találok párt, kezdek beletörődni az egyedüli életbe. Gyerekek, pár nélkül lehet boldog lenni felnőttként?
Szeretnék feleséget meg családot, eddig nem sikerült megtalálnom. Kicsit már reményvesztett vagyok. Több olyat is ismerek aki az első vagy a másik párjukkal tökéletesen megvannak. 31 éves vagyok, nem tudom nekem miért ez jutott. Miért vagyok ennyire...
Én még az vagyok sajnos. Ennyi idősen már házasodni kéne? Facebook-on egyre több ismerősöm házasodik. Sokan lehetünk akinek nem így alakult az életünk?
Gondoltam szex közben a régi énjére gondolok, így akár jó is lehet, mert régen tényleg nagyon jó nő volt. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!