Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a különbség az...

Ati09 kérdése:

Lányok! Mi a különbség az edzőteremben aközött ha egy srácnak csak a fizikumát nézegetitek elismerően és aközött ha odáig vagytok érte?

Figyelt kérdés
Elég jó fizikumom van és ha néz egy lány nem tudom hogy szimplán csak elismerően néz mint bárki de nem érdeklem vagy tetszem neki esetleg.

jan. 23. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Zavarba jövők ahogy rám néz és elnézek hirtelen.
jan. 23. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszek hasznodra,de leszbikus nőként is elismerően megnézem a férfiakat de elkapom a tekintetem ha észreveszik😅
jan. 23. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Amíg nem beszélsz vele, valószínűleg nem fogod megtudni. Ha nyitsz felé, és jól fogadja, akkor valószínűleg tetszel is neki. Esetleg még abból lehet következtetni, hogy sokat van a közeledben, pont akkor pucsít be, mikor odanézel, meg ilyenek.
jan. 23. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem odavannak érted a lányok.

Te is látod magad a tükörben, helyesebben folyton nézegeted.

jan. 23. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

3. Persze bepucsit..

A legtobb no nem csinal ilyen izlestelen dolgokat..

jan. 25. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még két szót se szóltatok egymáshoz, akkor mindegyik csak a fizikumodat nézegeti. Nem lehet “odáig lenni“ valakiért, akit nem is ismerünk.
jan. 26. 03:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mindenkinél más. Én speciel, amikor jártam terembe, nem nézegettem senkinek sem a fizikumát, mert engem a saját egészségem érdekelt, nem a kidolgozott testek. Szóval ha én ott vkit nézek, annak 3 oka lehet:

1. Tetszik.

2. Van rajta valami fura.

3. Azt hiszem, ismerem valahonnan, de nem tudom, hogy honnan (vagy hasonlít vkire, akit ismerek, és nem tudom hirtelen, kire) és ezen filozofálok.

jan. 26. 17:01
 8/10 Karina24 ***** válasza:
100%

Én mióta edzek a pasiknak a fenekét nézem meg elsőnek, hogy mennyire kerek nekik.

Volt mikor el kalandozott a tekintetem mikor rám nézett gyorsan másfelé néztem😅

jan. 28. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:

A tobbseg az mindig kezdo.. tehat girnyo vagy kover ember.. akiknek tobb honap mig elernek valami latszolagost..

Aki meg ki van mar tesizve az se biztos hogy mindif olyan volt, plusz manapsag sokan vesznek szteroidot mert gyorsabban fogynak , szaradnak le es uzmosodnak.. neha meg atlagos gyurosoknak kinezok is nyomjak a cuccot..

jan. 29. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem azt nezegetik a nok aki kuzd hogy jobb legyen , ahhoz mennek oda aki mar szet van gyurva..
márc. 13. 16:27

További kérdések:

Mennyire fontos az életben az hogy legyen párja az embernek? Lehet nélküle tartalmas életet élni?

Régen úgy gondoltam ez az élet rendje. Nem találok párt, kezdek beletörődni az egyedüli életbe. Gyerekek, pár nélkül lehet boldog lenni felnőttként?

Több véget ért párkapcsolat, sok elutasítás utána, nem látok esélyt hogy valaha megtaláljam az "igazit" aki a feleségem lehetne. ?

Szeretnék feleséget meg családot, eddig nem sikerült megtalálnom. Kicsit már reményvesztett vagyok. Több olyat is ismerek aki az első vagy a másik párjukkal tökéletesen megvannak. 31 éves vagyok, nem tudom nekem miért ez jutott. Miért vagyok ennyire...

30 körül még sok szingli lehet?

Én még az vagyok sajnos. Ennyi idősen már házasodni kéne? Facebook-on egyre több ismerősöm házasodik. Sokan lehetünk akinek nem így alakult az életünk?

Van egy idősebb nő aki régen nagyon tetszett. Anno nem tudtam vele összejönni, most viszont (már 50 körül van) benne lenne a szexben, de már nem...

Gondoltam szex közben a régi énjére gondolok, így akár jó is lehet, mert régen tényleg nagyon jó nő volt. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!