Egy hiperszexuális 30-as férfinek mekkora esélye van barátnőre, párkapcsolatra?
Nagyon fontos számomra, hogy ezen a téren passzoljunk, ezt leszámítva viszonylag normális vagyok.
Szeretem ezt a legelején közölni, csak kicsit nehéz a spontán emberi beszélgetések során kontextusba helyezni. Viszont nem szeretnék sem félreértést, sem felesleges köröket, hiszen bár nem csak és kizárólag ez számít, viszont ez a szempont képes mindent felülírni.

válasza:Azért akadnak kívánós csajok, nem vagy esélytelen :)
(nem én, nem kérek privit :D)

válasza:

válasza:Én 40+ -osan éppen most találtam egy 30-as hiperszexuális nőt. Szóval nem lehetetlen. Az én esetemben a nő volt az, aki nagyon hamar közölte, hogy mi a helyzet, hogy készüljek fel, hogy mindig "szét akar tépni" majd. Egy helyen dolgozunk, de nem egy munkahelyen. Ott ismerkedtünk meg. Egy nagy irodaház, több cég lakja. A legváratlanabb helyzetekben és helyeken "találunk" egymásra.
Meg persze munkahelyen kívül is.
Sosem gondoltam, hogy találok ilyen nőt.
Ja, fontos, hogy ugyanakkor neki csak én kellek, tehát mi együtt vagyunk már.
Mert ha jól értem, nem futó kalandokat, szexkapcsolato(ka)t keresel, hanem barátnő és párkapcsolat a cél.
Ahogy írtad, ezt célszerű a legelején tisztázni, hogy passzoljanak az igények. Nálunk ez megtörtént és bizony passzoltak az igények.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!