Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit keresel a másik félben?...

Mit keresel a másik félben? Mik az elvárásaid? Ha egyedül vagy, reálisnak gondolod ezeket az elvárásokat?

Figyelt kérdés

márc. 1. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot keresek: olyan partnert, akinek már benőtt a feje lágya... Minden más mellékes ehhez képest.
márc. 1. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolódást, az érzelmi biztonságot, az összhangot és a kölcsönösséget. Azért vagyok egyedül, mert a legutóbbi párkapcsolatomban az összhang ugyan megvolt, az érzelmi biztonság és a kölcsönösség idővel viszont már nem. És pont azért lett vége, mert a másik félnek voltak irreális elvárásai velem szemben, azaz elvárta, hogy én 100%-ban elégítsem ki az ő összes érzelmi igényét és elvárását, cserébe viszont csak morzsákat kaptam.
márc. 1. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ma már semmit. (F!)
márc. 1. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokat “vártam” az igazira. De megérte. 🥰 Egy értelmes, nálam kicsit idősebb férfit képzeltem el magam mellé. Szerettem volna, ha határozott és nem az a tipikus “papucs” férfi. A barátom kicsit alacsonyabb, mint amit elképzeltem és anyagilag sem keres többet nálam. De ez nem számít. Én nem bántam meg, hogy nem voltam megalkuvó a korábbiakkal.
márc. 1. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rossz korba születtem. Itt a nyílt kapcsolatok, a megcsalás, játszmázások divat lett.

Nem érzem, hogy találnék olyan nőt, aki meg tudná adni, amire szükségem van.

márc. 1. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
25%
Muffon, sunat, pncit.. meg anyuat
márc. 1. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Milyen úgy ismerkedni, hogy valaki nem akar gyereket?

Nehezebb vagy könnyebb? Az nem zavar, ha a férfinek van korábbról gyereke, azt hiszem. Ha kedves gyerekek, akiket nem egyedül nevel, hanem van anyjuk.

Baj ha én jól el vagyok egyedül?

Jó lenne ha lenne barátnőm, de nem jön össze semmi. Mások szomorkododnak, futnak a másik után. Én egész jól el vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!