Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, hogy viszonyultok...

Lányok, nők, hogy viszonyultok ahhoz ha megszólítanak az utcán ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés

Mostanában neten mindenhol azt látni, hogy ha egy férfi mondjuk az utcán megy oda egy nőhöz ilyen célból, akkor azt ijesztőnek, furának vagy taszítónak tartják a nők. Kíváncsi lennék, hogy Magyarországon a fiatal lányok, nők mit gondolnak erről, nektek is inkább rossz élmény, függetlenül attól hogy mondjuk teljesen beszámítható és tisztelettudó a férfi aki megközelít?

Főleg a fiatalabb korosztály véleményére vagyok kíváncsi, de a 30, 40+ korosztályt is szivesen meghallgatom, mert érdekel a téma.

márc. 3. 22:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Az utcán nem értékelném. Valószínűleg épp úton vagyok valahonnan valahova, hamarabb nézném kéregetőnek, mint romantikus kezdeményezőnek az illetőt.
márc. 4. 00:02
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Írj neki egy lapra valamit valami frappánsat írd rá az instád mosolyogj rá add oda neki és menj tovább. Ha bekövet akkor nyert ügyed van. Ha nem követ akkor tudod hogy nem. Így nem ijed meg tőled annyira mint amikor leszólít valaki idegen automatikusan bezárunk. Plusz itt nála van a döntés lehetősége ami szimpatikusabb lesz neki. Nem kell egyből eldöntenie valamit gondolkozhat azon benne lenne e ismerkedésben egyáltalán akár veled vagy nem. Nincs extra nyomás.
márc. 4. 00:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 te hány szórólapot viszel haza naponta? Gondolod, hogy egy papírt könnyebb rátukmálni?
márc. 4. 07:24
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nőként ez a random leszólogatás egyáltalán nem jön be.

Először is: az első gondolatom az, hogy minden nőt leszólít, aki arra járt aznap. Tehát nem vagyok szimpatikus, nem azért, mert tetszek neki, hanem arra mentem. A mindenkit jobbra húzás irl változata.

Másodszor: nem hozzá igyekeztem. Azért megyek az utcán, mert dolgom van, el akarok jutni a-ból b-be, esetleg sietek is. Ilyenkor hagyjon mindenki békén.

Ez a leszólogatás akkor működött, mikor divat volt csak úgy "korzózni". Mikor voltak ilyen helyek a városban, ahol az emberek azért sétálgattak, hogy megmutassák magukat, összefutottak ismerőssel, volt rá lehetőség, hogy új arcokkal tudjanak ismerkedni. Parkok, korzók, sétáló utcák. Kényelmesen, ráérősen.

Még a '90-es évek végén is volt minden városban egy ilyen gyülekező pont, ahol mindig volt lent egy-két arc, ahová ha lementél, akkor tudtad, hogy lesz ott valaki. Este lementek a fiúk-lányok, kisebb csoportokban, kiöltözve, aztán vagy elmentek onnan nagyobb társasággal bulizni, vagy maradtak beszélgetni, hülyülni. Mindenki tudta, hogy ismerkedni mentek oda, nem volt félreértés.

Ma már nincsenek ilyen helyek. Igazából ilyen beülős, dumálós helyek sincsenek. Felváltotta az online tér. Online játékokban írogatnak, ott ismerkednek, ráírnak egymásra instàn, meg ugye a társkeresőn.

De az soha, semmikor nem működött, hogy a csaj siet a vonathoz, vagy a dokihoz időpontra, a srác meg elé ugrik, váltanak két szót aztán elérhetőséget cserélnek. Ilyen a mesében van.

márc. 4. 07:37
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Igen, elég para, ha egy idegen odamegy az ember lányához, hogy felcsípje. Az utca nem erre való. Nem tudok az illetőről semmit, nem fogok számot cserélni egy vadidegennel.
márc. 4. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Nők többsége szereti, de nem mindegy hogyan és mikor teszed.

Például ha valaki látványosan ráér, nem siet, észrevesz/rád mosolyog, akkor nyugodtan szólítsd meg.

Ha viszont siet valahová, zenét hallgat, kerüli a tekinteted, akkor hagyd békén!

márc. 4. 07:52
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Budapest belvárosában járok dolgozni, itt annyi a kéregető meg a drogos, hogy eleve kerülöm a szemkontaktot mindenkivel, ha érzékelem hogy valaki elindul felém akkor kitérek az útjából, ha nagyon szólongat akkor megrázom a fejem és megyek tovább.

(Amúgy is házas vagyok szóval nem is akarnék ismerkedni)

32n

márc. 4. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
7# ugyanez jutott eszembe, lever a víz ha valaki megindul felém, hogy már megint mi kéne, cigi, apró, adakozzak, stb. Utcán szerintem inkább ne.
márc. 4. 08:33
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

Ha külsőre tetszik a férfi akkor elmosolyodok és örülök, hogy megszólított.

Ha nem tetszik szó nélkül elmegyek.

Évek óta nem ajánlgattak semmi jót az utcán, csak "jósoljak neked szípem" "adjá má egy cigit/ tüzet" "kéne egy kis apró hónap megadom". Sárospatak 😁

márc. 4. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Online ne ismerkedj, mert személytelen, meg havi 1 matched van, személyesen sem, mert az méginkább creepy. Munkahelyen se ismerkedj-házi nyúlra nem lövünk.

Haljon meg mindenki szüzen akkor :D

márc. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!