Csak azok az emberek találtak valódi szerelmet, akik nagyon sokáig együtt vannak, akiknek meg sok rövid kapcsolatuk volt, azok valójában sosem voltak szerelmesek?
Ha csak tetszik valaki, akkor hogy tudnak belemenni kapcsolatba?
Mert szeritnem ha valóban szerelmes vagy, az egyszerűen nem múlik el.
Persze fellángolás lehet, főleg ha találsz valamilyen eszményi személyt, legyen az nő vagy férfi, meg tetszeni is tetszhet valaki akár örökre(nekem is van ilyen), de a szerelmem az nem múlik el, különben nem volt szerelem...
Tehát azok akiknek sok rövid kapcsolata volt, azok valójában sosem voltak szerelmesek?
Csak én vagyok olyan, aki nem tud belemenni semmi komolyba, ha nem érzi azt hogy ez egy mindent elsöprő szerelem?
Van olyan több is aki mèg évek múlva is tetszik, akár 10 év múlva is, de nem lesz belőle több. Viszont a vonzalom és kötődés megmarad.
Vagy ennyi kell? Ha ezt érzed, akkor már bele lehet menni kapcsolatba?
De ilyenből több is van egy ember élete során. Akkor meg hogy kell kiválasztani, hogy a sok közül aki csak tetszik, melyikkel legyél együtt?

válasza:

válasza:Életem legnagyobb szerelmével 3 hétig jártam.
2 férjem volt már, 10+ éves kapcsolatok, a mostani férjembe még mindig szerelmes vagyok, de életem legnagyobb szerelme ő volt és kész.

válasza:Sokan túlmisztifikálják a szerelmet.
A szerelem egy puszta fellángolás, amiben az ember kap egy nagy hormon fröccsöt és kicsit megkattan.
Az igazi kérdés az, hogy mi jön a szerelem után.
Egy stabil, egymás tiszteletére és megbecsülésére alapozott, szeretetteljes kapcsolat (amiből nyilván nem tűnik el teljesen a szenvedély és a vágy, de azért jelentősen alább hagy) vagy jön a szomorú felismerés, hogy a rózsaszín köd elfedte az inkompatibilitás jeleit.
És hogy egy picit más példát is mondjak: én sosem voltam elsöprően szerelmes a páromba. Nyilván nagyon tetszett, igazott, érdekelt, vártam a találkozásokat, de azt a mindent elsöprő, felforgató elmebajos őrületet nem éreztem iránta.
Évek óta együtt vagyunk, rengeteg közös programunk, projektünk van, a legapróbb dolgokon is fulladásig tudunk nevetni együtt és a szex is jó vele.
Mindent elmondhatunk egymásnak, nincsenek nagy drámák, és egymás mellett álltunk a nehezebb időszakokban.
Ezt csak annak alátámasztásaként mondom, hogy a kirobbanó szerelem semmire sem biztosíték, ahogy annak részleges (!) hiánya sem feltétlenül pecsételi meg a kapcsolatot.

válasza:Úgy van, ahogy a 4-es mondja.
Mivel még most is elítélik azt, ha valakinek sok partnere van, azért az emberek körítenek hozzá egy ilyen rózsaszín valamit, hogy én szerelmes vagyok. Közben meg egyszerűen megkívántad az illetőt. Kémia, semmi több. Ez viszont elmúlik, és ha utána ébredsz rá, hogy voltaképpen nem illetek össze, akkor jön a szakítás.
A szerelem egy puszta fellángolás, amiben az ember kap egy nagy hormon fröccsöt és kicsit megkattan.
Az igazi kérdés az, hogy mi jön a szerelem után.
Hát az elég nagy szívás ha az embernek ebbe bele kellene törődnie hogy a barátjával van párkapcsolatban ahol nincs meg ez a tipikus égető szerelem érzése
Nekem a tetszik érzés swm múlik el már 10 éve nemhogy a szerelem

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha vele vagyok hogytud úgy bánni velem mint ha en lennek a mindene? Ha nem latjuk egymast hetekig meg hogy tud leszarni nem keresni? Barátság extrákal, nincs hitegetés hazudozás. Nemnigért semmit, csak erre az ellentmondasos viselkedesre vagyok kivancsi
Én még sose éltem együtt senkivel (huszonéves pasi vagyok), párkapcsolatom se igazán volt, inkább csak pár futó kaland. Milyen érzés párként élni, összebújva filmezni, főzögetni közösen, élvezni az életet? Mesélne valaki róla? Azt már megemésztettem hogy nekem...
De rossz a szex. Nagyon rossz. A csók sem az igazi, amikor már mindent megpróbáltál szex pszichológustól kezdve minden, de egészen egyszerűen, ha meg is van a vonzalom a szex része egyáltalán nem passzol. Járnátok így valakivel? Összekötnétek az életeteker vele? De...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!