Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek annyiból áll a...

A nőknek annyiból áll a társkeresés, hogy hátradőlni és várni a rajongást?

Figyelt kérdés

márc. 12. 15:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Hogyan néznek ki ezek a nők, akik a kérdés tárgya?
márc. 12. 15:15
 2/38 anonim ***** válasza:
77%
Az incelek szerint igen.
márc. 12. 15:30
 3/38 anonim ***** válasza:
55%
Ha mindegy, hogy milyen az illető, akkor igen.
márc. 12. 15:32
 4/38 anonim ***** válasza:
0%
iie
márc. 12. 15:33
 5/38 anonim ***** válasza:
80%

Fejtsd ki bővebben, hogy miből gondolod ezt. Szerintem úgy több választ fogsz kapni.

De ez egy besktalyuzázási kísérlet - ugyanúgy vannak férfiak is úgy, csak annyi a változó, hogy ők még szórakozásból hódítják meg lányok sorát, maguk fényezésére használva. Szerintem a lányoknál ez egyfajta védekezési mechanizmusként alakult ez így ki.

De, akikről te beszélsz, azok valószínűleg azok a 'topmodellek', akik már annyi rajongást kaptak életükben, hogy meg is csömöröltek tőle, és nem tudják helyesen értékelni önmagukat.

márc. 12. 15:35
 6/38 A kérdező kommentje:
Hát, hogy társadalmilag még mindig az az elvárt, hogy a férfi kezdeményezzen és vállaljon kockázatot.
márc. 12. 15:38
 7/38 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Férfi kezdeményez, nő dönt.
márc. 12. 15:49
 8/38 anonim ***** válasza:
26%
Ez valóban így van. Viszont fog kezdményezni a sokgyerekes, elvált, albérletes, adósságban élő, átlag alatti kinézetű fickó is.
márc. 12. 16:05
 9/38 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a férfi irányt mutat, akire a nő támaszkodhat (nem kihasználást jelent!!).

Szerintem alapjában, a nőkben van egy olyan szeszélye, ami rejtélyessé teszi őket, nehéz őket kifürkészni. Aki így tesz, az megmarad (olyan) nőnek, aki nem adja könnyen magát, mert tudja, hogy mennyit ér, és mennyit veszíthet, ha enged léha hajlamának (mindenkiben van, de a nők hajlamosabbak a forróvérűségre, a fiúk azért 'kanosabbak', mert ezt használják ki nagyon csúnyán).

Ez az én véleményem, vitaképes, tehát nem állítom, hogy jaj, én aztán most tudom a választ, és megmondom a tutit. De azért remélem hasznos volt.

#5-ös voltam

márc. 12. 16:14
 10/38 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ, de úgy vettem észre, ha átlag alatti nő is vagy de felméssz tinderre, sok mindenkinek esélyt adsz, nem vagy nagyra vágyó körülbelül otthon hátra dőlve is havonta lesz legalább egy olyan személy akivel megpróbálható. Élőben más, de van, hogy a nők is kezdeményeznek attól függ mennyire kihagyhatatlannak találja az alkalmat.
márc. 12. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!