Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon, ha egy férfi...

Ezen az oldalon, ha egy férfi egy nővel szemben a legapróbb kritikát is megfogalmaz=incel?

Figyelt kérdés
Jöhetnek a személyeskedő, incelező kommentek, de őszintén szólva csak kiváncsi vagyok, hogy ennyivel le lehet-e rendezni valakit, még akkor is ha jogos amit mond...
ápr. 21. 09:26
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
84%
Nem, egy férfi egy konkrét nővel szembeni kritikája egy konkrét történet, probléma, amit meg szeretne vitatni (erre van az oldal), egy férfi kritikája a komplett női nemmel szemben túláltalánosítva szokta hozni az incelezést.
ápr. 21. 09:49
 2/39 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Azzal szokott a gond lenni ha egy nő bunkó volt vele, és ebből levonja azt a következtetést hogy minden nő krva.
ápr. 21. 09:58
 3/39 anonim ***** válasza:
92%

Nem. A nők szidalmazása, egy vagy több sikertelenség után egy kalap alá venni az összes nőt, és minősíthetetlen stílusban nyilatkozni róla.

Nem beszélve a nekem JÁR a nő megfogalmazással, ami egyenesen felháborító.

Ezzel van a baj.

ápr. 21. 10:27
 4/39 anonim ***** válasza:
86%

Nincs baj a kritikával, főleg ha jogos, amennyiben az egyéni megélésekből jön és keresi a megoldást, a megértést az adott viselkedésre. Attól még senki sem lesz incel (vagy férfigyűlölő), ha érték negatív tapasztalatok az ellenkező nemtől, és ezekre a konkrét esetekre keres választ.

Az viszont abszolút incel-gyanús viselkedés, amikor egyes elkülönülő tapasztalatokat kiterjeszt a teljes emberiségre nézve és olyan konklúziókat von le, amitől a saját felelőssége nemlétezővé válik.

ápr. 21. 10:37
 5/39 anonim ***** válasza:
18%
Ferfiak inceleznek meg mindig..
ápr. 21. 10:42
 6/39 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén? Én az incel fogalmát az oldalon ismertem meg, a való életben még egyetlen egy ember szájából sem hallottam, de a lényeg, a baj nem a kritikával van, hanem az általánosítással, hogy minden nő...
ápr. 21. 10:48
 7/39 anonim ***** válasza:
62%
#6 Ugyanaz!!! 44 évig nem hallottam ezt a szót, csak itt .-D
ápr. 21. 10:53
 8/39 anonim ***** válasza:
88%
Én olyat nem láttam, hogy azért incelezve lett volna egy férfi, mert egy nővel kapcsolatban jogos kritikát fogalmazott volna meg. Olyat igen, hogy 1-2-3 élményt az egész női nemre ráhúz kollektíven, vagy hogy normális viselkedéseket mentálgimnasztikával máglyán elégetnivalónak mutat (pl. hogy egy nő olyan férfival jön össze, akihez vonzódik, vagy hogy ambiciózus nő nem jön össze tartós munkanélkülivel, akit anyu meg apu tart el, mert személyiségre sem passzolnak).
ápr. 21. 11:03
 9/39 anonim ***** válasza:
17%

Igen, lényegében így van. A női kritika incelnek, nőgyűlölőnek minősít.

De ez nem meglepő. Itt feministák vannak, de én inkább csak woke-feministáknak hívom őket.

A woke-feminiznus a többi testvérmozgalmával együtt pontosan ugyanígy gondolkodik. Ha valamivel az ember nem ért egyet, akkor már gyülölködőnek minősítik.

A régi feminizmus sem volt sokkal másabb, csak az még őszintébb volt.

Egyébként érdekes, hogy az incelek kapnak hideget-meleget, de a woke őket nem tudta beolvasztani.

ápr. 21. 11:13
 10/39 anonim ***** válasza:
26%

Még valami:

Egy igazi woke-ista sosem mondana igent egy ilyen kérdésre.

Miért nem?

Mert az ő önképe az, hogy elfogadó, toleráns, felvilágosult, szemben a másik oldallal, akik gyűlölködők, erőszakosak stb. Éppen ezért még normális önkritikája sincs. Ellenkező esetben el kellene ismernie, hogy ő pont azzá vált, aki ellen harcolt, de az egója ezt nem engedi.

ápr. 21. 11:17
1 2 3 4

További kérdések:

Kamaszkori ismerkedés, tapasztalat szerzés kiamradás nagy hátrányt jelent?

Nekem kamaszként még randiban sem volt részem nem hogy kapcsolatban. Hátrány ha nem kezdtem "időben" az ismerkedést? Ritka aki nem is ismerkedett kamaszként?

Hogyan élnéd meg ha sosem lenne egy párod sem egész életedben?

Boldog, tartalmas életet tudnál élni így is?

Miért fogadta el a kamu meghívásom, ha van barátja?

Jövőhéten céges ügyben kiküldetésben leszek Pesten, valami adminisztrációs dolgot kell intéznem, ami 1-2 óra, plusz oda-vissza 4 óra az út. Poénból bedobtam a kolleginának, hogy kérjen szabadnapot és jöjjön velem, majd elmegyünk enni valamit, moziba, csavarogni, stb....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!