Ezen az oldalon, ha egy férfi egy nővel szemben a legapróbb kritikát is megfogalmaz=incel?

válasza:

válasza:

válasza:Nem. A nők szidalmazása, egy vagy több sikertelenség után egy kalap alá venni az összes nőt, és minősíthetetlen stílusban nyilatkozni róla.
Nem beszélve a nekem JÁR a nő megfogalmazással, ami egyenesen felháborító.
Ezzel van a baj.

válasza:Nincs baj a kritikával, főleg ha jogos, amennyiben az egyéni megélésekből jön és keresi a megoldást, a megértést az adott viselkedésre. Attól még senki sem lesz incel (vagy férfigyűlölő), ha érték negatív tapasztalatok az ellenkező nemtől, és ezekre a konkrét esetekre keres választ.
Az viszont abszolút incel-gyanús viselkedés, amikor egyes elkülönülő tapasztalatokat kiterjeszt a teljes emberiségre nézve és olyan konklúziókat von le, amitől a saját felelőssége nemlétezővé válik.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen, lényegében így van. A női kritika incelnek, nőgyűlölőnek minősít.
De ez nem meglepő. Itt feministák vannak, de én inkább csak woke-feministáknak hívom őket.
A woke-feminiznus a többi testvérmozgalmával együtt pontosan ugyanígy gondolkodik. Ha valamivel az ember nem ért egyet, akkor már gyülölködőnek minősítik.
A régi feminizmus sem volt sokkal másabb, csak az még őszintébb volt.
Egyébként érdekes, hogy az incelek kapnak hideget-meleget, de a woke őket nem tudta beolvasztani.

válasza:Még valami:
Egy igazi woke-ista sosem mondana igent egy ilyen kérdésre.
Miért nem?
Mert az ő önképe az, hogy elfogadó, toleráns, felvilágosult, szemben a másik oldallal, akik gyűlölködők, erőszakosak stb. Éppen ezért még normális önkritikája sincs. Ellenkező esetben el kellene ismernie, hogy ő pont azzá vált, aki ellen harcolt, de az egója ezt nem engedi.
További kérdések:
Nekem kamaszként még randiban sem volt részem nem hogy kapcsolatban. Hátrány ha nem kezdtem "időben" az ismerkedést? Ritka aki nem is ismerkedett kamaszként?
Boldog, tartalmas életet tudnál élni így is?
Jövőhéten céges ügyben kiküldetésben leszek Pesten, valami adminisztrációs dolgot kell intéznem, ami 1-2 óra, plusz oda-vissza 4 óra az út. Poénból bedobtam a kolleginának, hogy kérjen szabadnapot és jöjjön velem, majd elmegyünk enni valamit, moziba, csavarogni, stb....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!