Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon, ha egy férfi...

Ezen az oldalon, ha egy férfi egy nővel szemben a legapróbb kritikát is megfogalmaz=incel?

Figyelt kérdés
Jöhetnek a személyeskedő, incelező kommentek, de őszintén szólva csak kiváncsi vagyok, hogy ennyivel le lehet-e rendezni valakit, még akkor is ha jogos amit mond...
ápr. 21. 09:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%
#9, 10 Nézd csak meg, hogy fröcsögnek a nőkre, utána dumálj!
ápr. 21. 11:22
 12/39 anonim ***** válasza:
93%

Feministaként kérdezem: Mégis miért ne lehetne kritizálni bárkit, akár férfi akár nő? :D

ápr. 21. 11:22
 13/39 anonim ***** válasza:
12%

Ezt a kérdést a saját közösségednek kellene feltenni. Meg a szellemi-lelki testvéreidnek, akik más mozgalomban küzdenek az "elfogadásért".

ápr. 21. 11:25
 14/39 anonim ***** válasza:
80%

Te teszel állításokat, neked teszem fel. Egyáltalán hol látsz ilyeneket? Hogy kell ezt elképzelni?

- Randiztam egy lánnyal, de úgy érzem nem illünk össze, azt látom hogy elég önzőn és beképzelten viselkedik.

- ÖÖHGGH MOCSKOS INCEL, FEMINISTAKÉNT ELÍTÉLEM HOGY ROSSZAT MONDASZ BÁRMELYIK NŐRE VALAHA

Vagy mi? Hol látsz ilyeneket?

ápr. 21. 11:48
 15/39 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem, de azt én is megfigyeltem, hogy férfiakkal szemben kritikusabb az oldal és az olyan válaszokat, amik a férfiakról írnak negatív véleményt sokkal jobban felpontozzák.
ápr. 21. 12:23
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
#15 Azok közül van, aki férfi, és úgy provokál.
ápr. 21. 12:28
 17/39 anonim ***** válasza:
40%

"Te teszel állításokat, neked teszem fel. Egyáltalán hol látsz ilyeneket? Hogy kell ezt elképzelni?"

---------

Ami 100%-ra bizonyos: a férfiakkal szemben jóval kritikusabb a rovat.

Ha a nőket kritizálják, akkor megjelenik az incelezés.

Az, hogy 1 konkrét nővel szemben megjelenik-e?

Helyesbítem magam: nem biztos. Azért fogalmazok így, mert én megéltem azt, hogy kritizáltam 1 nőt, és nekem támadtak. Incelezést akkor nem kaptam, de mást igen.

A helyesbített válaszom tehát a következő:

- ha nőket kririzálsz, incel leszel.

- Ha 1 nőt, nem biztos. Még az is benne van, hogy együtt éreznek veled, de megjelenhetnek olyanok is, akik téged hibáztatnak majd.

ápr. 21. 12:43
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy 1 konkrét nővel szemben megjelenik-e?"

A fenti kérdés erről szólt.

"ha nőket kririzálsz, incel leszel"

Most őszinte kíváncsiságból kérdezem, mert érdekelne: szerinted milyen JOGOS kritikát lehet felvetni 4milliárd emberrel szemben, akiknek az egyetlen közös tulajdonsága az, hogy nők?

Tehát érdekelne, hogy milyen értelmes, jogos, építő, normálisan megfogalmazott kritika volt ez, amit leinceleztek.

(Előre megjegyzem: ugyanezt gondolom "a férfiak" kritizálásáról is, aki általánosítva 4milliárd férfit kezd el leszólni, annak valami baja van.)

ápr. 21. 12:58
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

#17 Ha NŐKET kritizálsz: általánosítasz. A pénzre hajtaNAK a NŐK, kihsználNAK a NŐK, nem vesznek észre a NŐK...

Mit nem lehet ezen érteni?

ápr. 21. 13:01
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"A fenti kérdés erről szólt."

Rendben, ezzel kapcsolatban tévedtem. Nem lesz mindenki automatikusan incel ezért, de ismerve az oldal mentalitását benne van a pakliban, hogy a kérdező férfit fogják provokálni.

"Most őszinte kíváncsiságból kérdezem, mert érdekelne: szerinted milyen JOGOS kritikát lehet felvetni 4milliárd emberrel szemben, akiknek az egyetlen közös tulajdonsága az, hogy nők?"

Kivételek mindenhol vannak.

De ettől meg lehet fogalmazni olyan állításokat, amik számos csoportra igaz.

ápr. 21. 13:21
1 2 3 4

További kérdések:

Párkapcsolat elején beleférne nektek mindennapos videóhívás, ha a párotok kérné?

Ha a párotok azt szeretné, hogy minden nap végén videóhívásban beszéljünk egymással az beleférne nektek?

Csetelés közben váratlanul eltűnt, rajtakaphatta a párja? Több mint 1 éve ismerjük egymást baráti/szeretői a viszonyunk. Előtte sohasem csinált...

2 hete beszéltünk utoljára délig este még írogattunk, vidám esténk volt. Feltett egy kérdést és azóta se olvasta el és aktív sem volt. Nyár végén 1× volt otthon balhéja mert nagyon későn ért haza meg magyarázata se nagyon volt. De akkor is írt, hogy kicsit szünetel a...

Ki fogunk halni?

12 lakásos társasházban 1 nőnek van pasija (az sem mindig alszik nála néha napokig nem látom a kocsiját) 1 gyerek nincs. Pár kistestű eb.

Mi az oka, hogy a labdarúgás (nézésének) szeretetét férfiasság szempontjából ellentétesen ítéli meg a két nem?

Többször hallani olyan véleményeket (nyilván szinte kizárólag nem magasan szocializált) ferfiaktól, hogy a futball nem követése meleges, férfiatlan. A nők egy része (nyilván elsősorban azok, akik küllemük, illetve egyéb jellemzőik miatt a "húspiacon" a férfiak előbb...

Sok férfi van, akinek az önértékelését nagyon rombolja a média?

Ezt női társkeresési szakértőtől is hallottam (igaz, hogy idősebb volt az illető), hogy a fogyasztói társadalom és a feminizmus lekaszabolta a párkapcsolatokat. Előbbi érthető gazdasági érdek, mert amíg az emberek egyedül élnek, többet fogyasztanak és természetes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!