Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon, ha egy férfi...

Ezen az oldalon, ha egy férfi egy nővel szemben a legapróbb kritikát is megfogalmaz=incel?

Figyelt kérdés
Jöhetnek a személyeskedő, incelező kommentek, de őszintén szólva csak kiváncsi vagyok, hogy ennyivel le lehet-e rendezni valakit, még akkor is ha jogos amit mond...
ápr. 21. 09:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Például milyen állítás igaz MINDEN nőre, azon kívül, hogy az illető nő?

(Olyat is írhatsz felőlem ami MINDEN férfira igaz, tényleg nem arra akarom kihegyezni a dolgot hogy nőkre rosszat mondani rossz, férfiakra rosszat mondani jó :D )

ápr. 21. 13:33
 22/39 anonim ***** válasza:
47%

"Nézd csak meg, hogy fröcsögnek a nőkre, utána dumálj!"

De hol? Csomószor láttam ezt leírva, de konkrétan nem igaz! Vagy csak én kerülöm el ezeket a kérdéseket és válaszokat? Mutassatok már pár olyat, ahol férfi szidalmaz és gyaláz nőket.

Az általánosítás meg valóban gáz. De itt nagyon sok esetben a nők is elkövetik a férfiakra. És a legtöbb itteni nőnek valahogy ez tök oké. Nem szól ellene, sőt felpontozza. Aki meg mondja hogy nem kéne férfiakat általánosítani, azt az itteni dühös nők jól lepontozzák. Hol van ebben az egyenlőség és igazság? Ez lenne a modern kori feminizmus?

ápr. 21. 18:07
 23/39 anonim ***** válasza:
31%
#22 Nincs kedvem visszanézni, de hidd el, sok ilyen van.
ápr. 22. 08:28
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Pl minden második kérdés az öregecskedő nőkről szól, akiknek 25-30 éves kor fölött lefőtt a kávé. :D

A nőknek csak a gazdag vadász szemű alfa chad kell, a nőknek nincsenek érzelmei, a nők dagadtak, a nők nem akarnak szexelni, a gyerekes nők a kutyának nem kellenek, a nők pénzéhesek, a nők krvák, a nők felszínesek, stbstbstb.

"Aki meg mondja hogy nem kéne férfiakat általánosítani, azt az itteni dühös nők jól lepontozzák. Hol van ebben az egyenlőség és igazság? Ez lenne a modern kori feminizmus?"

Én például ennél a kérdésnél írtam, hogy "aki általánosítva 4milliárd férfit kezd el leszólni, annak valami baja van" és mellesleg fel is lettem pontozva. Milyen dühös nőkről beszélsz?

ápr. 22. 09:33
 25/39 anonim ***** válasza:
23%

"#22 Nincs kedvem visszanézni, de hidd el, sok ilyen van."

Na menj a francba! Tehát akkor az én megélésem az szart nem ér, hogy én nem igazán látok ilyet, hanem mert te nőként azt mondod hogy sok ilyen van, akkor az úgy is van? El kéne hinni bemondásra? Sőt még benyelve hogy én vagyok a hülye mert nem látom az egyértelműt? Van itt egy kedvenc felhasználótok, ő orrba szájba szokott bemásolni valóban férfikritikus sőt férfigyűlölő kommenteket is, ott megy mindig olyankor a félrenézés, gyalázkodás, személyeskedés, de a fő problémáról hogy csomó valóban gáz férfiellenes komment és ocsmányság van, nagyban megy a tagadás. Pedig ő bizonyítékkal hozza ide, még sem "hiszik el", pedig a szemükbe vágja konkrét idézetekkel. Az ellenkezőjét meg el kéne hinni bizonyíték nélkül?

Sőt, mondom miért szánalmas főleg ez az egész. Mert én egyszer egy gyűlölködő, delulu, valóságtól elszakadt hülye nő gyűlölködő kérdése alatt megkérdeztem ugyanezt. Felhívnám a figyelmet ez most NEM nőgyűlölet, mert annak a kártékony, világi idiótának szól a rosszallásom, nem, pedig a nőknek. Ennyire beteg nők vannak itt sokszor, hogy ezt most előre le kellett írnom, mert képesek még ezt is betámadni és kiforgatni mint nőgyűlölet, egyes hülye nők fejében itt ekkora a probléma! De visszatérve a helyzetre, megkérdeztem hol lát nőgyűlöletet, és akkor végre elkezdte másolni. Szerinte az volt a nagy és felháborító nőgyűlölet, hogy pár felhasználó kifejtette tök normálisan és semleges, tudományos stílusban az erről szóló kérdés alatt, hogy amúgy a férfiak nagyobb részének még mindig a 30 alatti fiatalos, nem pedig a 30 feletti nők tetszenek. Hogy a többséget a fiatalság vonzza. És akkor ez volt számára halálos sértés, sőt kapaszkodjatok meg: nőgyűlölet! Na most ezek után innentől nem tök alap megkérdezni mi számít annak, ha ekkora téveszmés idióta nők vannak itt, akiknek szó szerint minden az? Ja és több itteni nő támogatta, és ott is pont ez ment, incelezés és nőgyűlölőzés tök normális kommentekre is. De gondolom ez se probléma, lévén nőkről van szó. Szent tehenekről.

"Pl minden második kérdés az öregecskedő nőkről szól, akiknek 25-30 éves kor fölött lefőtt a kávé. :D

A nőknek csak a gazdag vadász szemű alfa chad kell, a nőknek nincsenek érzelmei, a nők dagadtak, a nők nem akarnak szexelni, a gyerekes nők a kutyának nem kellenek, a nők pénzéhesek, a nők krvák, a nők felszínesek, stbstbstb."

Ezek incel kérdések, egy percre se tagadom hogy vagy incelek írják vagy trollok, vagy troll nők akik végre örjöngést akarnak mert hiányzik nekik, és tudják az itteni női réteg ennyire vevő rá. Mármint a sértett dühöngésre és őrjöngésre, számukra ez vicces. De közel nincs belőle annyi, hogy minden második kérdés ilyen legyen. Egyébként engem is zavar, nem is szoktam oda menni, sőt kapaszkodj meg, undorral tölt el.

Viszont vannak itt valóban tróger női válaszolók akik ezeken az egyértelmű troll kérdéseken érzik magukat feljogosítva, hogy normális kérdés alá is odamenjenek dühöngeni, normális férfi válaszolókat áldozathibáztatni a legalja módon, sőt örjöngeni, meg ÁLTALÁNOSÍTVA a férfiakra (ott vmiért nőt nagyon ritkán látok ez ellen felszólalni vagy az ilyen lepontozni, sokkal jellemzőbb a kárörvendő egyetértés) szidni egy komplett nemet. Na én meg ebből látok sokkal többet.

ápr. 22. 11:13
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek incel kérdések. És?

Elolvastad a kommentem második felét is, vagy azt elegánsan ignorálod?

Én például ennél a kérdésnél írtam, hogy "aki általánosítva 4milliárd férfit kezd el leszólni, annak valami baja van" és mellesleg fel is lettem pontozva. Milyen dühös nőkről beszélsz?

ápr. 22. 11:16
 27/39 anonim ***** válasza:
37%

"Én például ennél a kérdésnél írtam, hogy "aki általánosítva 4milliárd férfit kezd el leszólni, annak valami baja van" és mellesleg fel is lettem pontozva. Milyen dühös nőkről beszélsz?"

Én ezt sose szoktam látni 4 és fél pipás itteni nőktől a nagyon is problémás kérdések és válaszok alatt, már bocs! És elég sok ilyen itteni vitát végigolvastam már. Azt viszont láttam már, ha valaki nőkre általánosít - amúgy hibásan, mert általánosítás tényleg nem helyes - akkor egyből ugrik 3-4-8-10 női komment hogy ne általánosíts, sőt hogy mekkora szar az illető. Ha meg férfiakra általánosítás, akkor tud mit látok? Helyeslést! Sőt, sértett rákontrázás hogy igen, a férfiak ezért meg ezért szarok.

Na ezzel mi a helyzet?

ápr. 22. 11:24
 28/39 anonim ***** válasza:
33%

#25 Nyugodj meg, barátom, nehogy agyvérzést kapj.

Tudod, mit?

Csak neked félbehagyom a munkám, és visszanézek néhányat...

ápr. 22. 11:28
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, te vagy megint a pipaszámolgatós másik kérdéseket linkelgetős? Oké, akkor én itt kiszállok, veled értelmetlen leállni. Szia!
ápr. 22. 11:28
 30/39 anonim ***** válasza:
23%

De látok itt nagyon sokszor mást is! Ha férfi állít valamit - akár teljesen életszerűt és hihetőt - akkor egyből ráugranak az itteni nők hogy ez hazugság, gyerünk hozzál bizonyítékot. És ha hoz, akkor sincs elfogadva, csűrik csavarják miért hazugság, főleg ha nőt, vagy általánosságban nőket jobban érintő kellemetlen dologról van szó. Ha meg nő állít valamit, akkor azt bemondásra el kéne hinni, bizonyíték nem szokott lenni, max bemondásra. Meg a hőbörgés hogy nehogymár még ő keresse vissza, miközben pont ő maga másoktól meg megköveteli. És a teljesen irreális, életszerűtlen kamut és elvárná pár itteni nő, hogy neki elhiggyék. Láttam én már ilyenért is incelezés nőgyűlölőzést, hogy valaki megkérdőjelezte a hazugságot - amit még csak nem is bizonyított a másik fél, bemondásra el kellett volna hinni - és ebből lett a jelenet, dráma, sértődés, gyalázkodás.

Ez is mennyire ocsmány és undorító kettős mérce? Értem én hogy vannak itt nagyon beteg és torz nők akik ezt nem érzik, mint ahogy a fidesznél is volt aki még a választás után is azt hitte ők az erkölcsi győztesek, és hogy mindent jól csináltak. De a kicsit is normális nők ilyenkor nem éreznek szégyen érzetet? Nem próbálnak meg elhatárolódni az ilyen beteg, gyűlölködő és aljas, valóságvesztett nőktől? Vagy esetleg rávilágítani hogy hol tévednek? Szökőévente egyszer ha látok ilyet. Az a pár nő aki meg ilyen volt, azt is hamar kiutálták innen a problémás nők.

ápr. 22. 11:30
1 2 3 4

További kérdések:

Lányok mi a véleményetek? Rosszul esne?

A pasitok mindig 11 körül lefekszik aludni a reggeli kelés miatt, de ha játszani kell a haverokkal valami közös számitógépes játékkal nem probléma fenn maradni 2 ig se. Többszöri vita téma hogy nem mondjátok el neki soha a gondjaitokat, de ha próbáljátok elmesélni...

Van aki elmúlt 25 éves és sosem volt egy normális ismerkedése sem?

Nekem eddig mindig csalódással végződtek az ismerkedéseim, nagyon szerencsétlennek érzem hogy nem sikerül megfelelő lányt találnom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!