Ezen az oldalon, ha egy férfi egy nővel szemben a legapróbb kritikát is megfogalmaz=incel?

válasza:

válasza:#31 lol, átfutottam a kérdést, összefoglalom gyorsan.
Kérdező pontosan az amit korábban írtam, vagy incel, vagy troll aki incelt játszik, vagy női troll aki incelt játszik, és ütteti gyaláztatja magát, nőket hergel. De ez egyetlen darab ember! És jó eséllyel vagy elmebeteg, vagy troll, aki szándékosan provokál. Mellesleg olyan kérdéssel, ami a normális férfiaknak is szekunder szégyen. Láttam kommenteket ahol férfiak kérik ki hogy ne általánosítson rájuk, baromira nem minden férfi kúr félre stb. Meg ott ütik ezt a debil kérdezőt a női válaszolók, senkinek semmi gondja ezzel mert szerintem is megérdemli, kérdező vagy idióta, vagy provokátor, az aljasabb fajtából. Szóval és? Ez mire bizonyíték?
És akkor 1-1 ilyen kérdésben jól kitombolja magát pár sértett nő. És akkor átugrik egy teljesen valós kérdésbe, ahol férfi írja le hogy pl megcsalta a barátnője, mit tegyen, vagy mit rontott el. És akkor habzó szájjal nekiugranak hogy megérdemelted, biztos rosszul bántál vele, bántalmaztad, mert a férfiak egytől egyig rohadékok. És dől rá a helyeslés...
Ezt nem érzed problémának? Vajon melyik a nagyobb probléma? Melyik mit okoz, és melyik a sokkalta károsabb, ami tényleges valódi és igen aljas károkat okoz?

válasza:#32 Oh, hát ti mindent meg tudtok magyarázni.
Téged pl. súlyos problémának érezlek, de hál istennek, nem kell veled foglalkoznom.
Nem is tudod, milyen hálás vagyok a szerelmemért, mikor ilyen palikat látok itt...

válasza:#31
Hagyd rá. Én korábban már oldalakon át vitatkoztam vele, próbáltam normálisan hozzáállni, de csak újra és újra kiforgatja amit ír az ember, de bezzeg xyz, aztán pár komment után nekiáll nácizni. Követelőzik hogy miért nem "lépünk fel" a férfiakat szidó nők ellen, de amúgy maga se tudja hogy milyen fellépést vár. Meg majd rajtad is számonkéri, hogy másvalaki mit írt vagy mit pontozott valami 6 évvel ezelőtti kérdés alatt a 17. oldalon. Nem fogod tudni meggyőzni, próbáltam már. Ne válaszolj neki, nem érdemes, majd megunja és abbahagyja.

válasza:

válasza:Nem velem vitáztatok, mivel én alapvetően kerülöm a szektás/hisznek dolgokat típusú emberekkel a vitát, mivel semmi értelme. Jó példa a 32-es válaszom, ahelyett hogy elgondolkodtatok volna, semmi érdemi reakció csak személyeskedés. Ez is jelzés értékű. A #35 meg látszólag még mindig ugyanaz a típusú nyilvánvalóan incel/troll kérdés. De ez mire jogosít fel, ha van 1-1 incel vagy troll felhasználó szándékos hergeléssel mert itt az nekik aranybánya (amúgy miért van itt ennyi sértett, bármire triggerelődő idegbeteg nő, vajon miért velük van tele a kategória?), de ezek totál levágós hergelős kérdések, el lehet kerülni. Vagy jelenteni. De mivel figyelmet kapnak, így ezek fognak pörögni az illetők által.
Ami sokkal nagyobb probléma, az itteni női gyűlölködők a normális kérdések alatt, ahol simán a legaljasabb módon áldozathibáztatják a vétlen fél férfiakat is, meg köpködik őket, általánosítva a férfiakra. És akkor hogy miért érzik magukat feljogosítva erre, mert van pár troll felhasználó aki ilyen kérdéseket ír és ott szabadon örjöngenek, és áthozzák a téves agybajukat. Amúgy menjetek ki a friss levegőre néha, én azt tanácsolom!
Nekem is mennem kell, a vita céltalan, aki akarja úgyis látni fogja ki reagált tényszerűen, és ki volt aki hárított, ferdített, személyeskedett.
Viszlát! És ne feledjétek, menjetek ki a friss levegőre néha napján!

válasza:

válasza:Ó az hagyján, hogy leszólja a nőket és elvárná, hogy legyen nője, mert jár neki, de közben a társkeresésben sikeres férfiakról is gyűlölködve beszél.
Szóval a nők k.vák kivétel nélkül, azok a férfiak akiknek nője van pedig rhdt fxkalapok 🙄
És emellett fingja nincsen, hogy ő miért nem kell senkinek. Na vajon?
További kérdések:
Nekem kamaszként még randiban sem volt részem nem hogy kapcsolatban. Hátrány ha nem kezdtem "időben" az ismerkedést? Ritka aki nem is ismerkedett kamaszként?
Boldog, tartalmas életet tudnál élni így is?
Jövőhéten céges ügyben kiküldetésben leszek Pesten, valami adminisztrációs dolgot kell intéznem, ami 1-2 óra, plusz oda-vissza 4 óra az út. Poénból bedobtam a kolleginának, hogy kérjen szabadnapot és jöjjön velem, majd elmegyünk enni valamit, moziba, csavarogni, stb....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!